Sport

STEAUA. EXCLUSIV. Rădoi a plecat în cantonamentul din Austria!

UPDATE. 18:45. În urmă cu o oră şi jumătate, Mirel Rădoi a plecat cu o cursă aeriană de la Bucureşti spre cantonamentul Stelei din Austria....
23.06.2015 | 18:45
STEAUA EXCLUSIV Radoi a plecat in cantonamentul din Austria

UPDATE. 18:45. În urmă cu o oră şi jumătate, Mirel Rădoi a plecat cu o cursă aeriană de la Bucureşti spre cantonamentul Stelei din Austria.

––––––––––––

STEAUA. Luni dimineaţă, delegaţia “roş-albaştrilor” a plecat în Austria pentru al doilea cantonament al verii, dar Mirel Rădoi nu a însoţit echipa.

Însă fostul căpitan al roş-albaştrilor va ajunge cît de curînd alături de jucători. Preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală a comentat din ce motiv finul lui Gigi Becal a lipsit. “Mirel a rămas momentan acasă pentru că avea de rezolvat nişte probleme personale, a spus, enigmatic, Argăseală la Dolce.

Acasă pentru primul examen de Bac!?

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Mirel Rădoi ar fi rămas în ţară pentru a susţine prima probă la Bacalaureat, urmînd ca restul de examene să le bifeze la sesiunea din august. Pentru a se putea înscrie la Şcoala de Antrenori, lui Rădoi îi trebuie obligatoriu diploma de absolvire a liceului. Dacă ar fi ratat şi această sesiune, dorinţa sa de a-şi lua diploma de antrenor se amîna cu un an. Noul tehnician al campioanei va face rapid joncţiunea cu echipa, el fiind aşteptat în cursul zilei de marţi în Austria.

ATACANTUL DE LIGĂ! ANUNŢUL LUI ARGĂSEALĂ

De asemenea, jucătorii Valentin Cojocaru şi Răzvan Grădinaru au susţinut la “Mircea Eliade” proba de oral la limba engleză tot în cadrul examenului de bacalaureat.

“E greu în meseria asta”

STEAUA. Tehnicianul formaţiei CS U Craiova, Sorin Cârţu, un susţinător necondiţionat al lui Rădoi în noua meserie, a comentat faptul că Mirel nu posedă la această oră diploma de antrenor.

CE TRANSFER PENTRU PANTILIMON! SE BATE IAR LA TITLU ŞI LIGA CAMPIONILOR ÎN ANGLIA

“Păi ce diplomă de antrenor să aibă Mirel cînd eu am aflat acum că el nici măcar nu are diploma de Bac? E greu în meseria asta dacă nu ai nici măcar această diplomă. Nu poţi să te bagi la Şcoala de Antrenori dacă nu ai bacalaureatul”, a declarat Sorin Cîrţu.

 

 

Tags: