Fotbal intern

După trei luni a rupt tăcerea. “Mirel Rădoi a fost o victimă!”

Patronul formaţiei Juventus Bucureşti, Ionel Ciuclea, a vorbit în cele din urmă despre tranzacţia pe care Mirel Rădoi a intenţionat să o facă cu el în urmă cu trei luni.
26.12.2017 | 13:31
Dupa trei luni a rupt tacerea Mirel Radoi a fost o victima

Mirel Rădoi s-a aflat în negocieri avansate pentru preluarea clubului Juventus Bucureşti, dar în cele din urnă tranzacţia nu s-a mai realizat, deoarece fostul mare internaţional nu a mai avut banii necesari să încheie afacerea. Vezi detalii. Dar la trei luni distanţă de la discuţiile respective, patronul ultimei clasate din Liga 1 Betano, Ionel Ciuclea, a acceptat să povestească pentru FANATIK.RO cum au stat lucrurile dintre cele două părţi.

Mirel Rădoi este un copil cu inimă mare dar a fost tras pe sfoară de tot felul de şmecheri care s-au folosit de numele lui şi l-au pus pe acest fost mare internaţional român într-o situaţie penibilă. Vreau să vă spun că Rădoi a fost un băiat plin de intenţii bune care a dorit să facă ceva pentru binele clubului meu”, şi-a început discursul Ciuclea.

“Rădoi s-a oferit să ne dea compensaţii financiare”

În continuare, Ionel Ciuclea ne-a vorbit despre modul în care au decurs discuţiile la vremea respectivă. “Eu cred sigur că Mirel Rădoi a învăţat ceva din această situaţie penibilă în care a intrat fără voia lui. Eu cred că tinereţea l-a trădat şi trebuie să mai înveţe când vine vorba să te încrezi în unul sau altul. Dacă nu stai pe banii tai, atunci nu te mai încrede în unul sau în altul, deoarece lumea e plină de şmecheri. Nu ştiu în ce relaţii mai este Mirel cu naşul său Gigi Becali, dar eu cred că atunci când vine vorba de afaceri poate este mai bine să îi ceară din cînd în când un sfat.

Mirel Rădoi a bătut la uşa mea şi mi-a propus cumpărarea clubului. Însă am observat din start că nu este el cel care dă banii şi este trimis de cineva la înaintare. I-am cerut nişte garanţii bancare pe care el nu a putut să mi le ofere. Mai mult, în momentul în care Mirel credea că batem palma, cei care erau în spatele lui i-au tras clapa. Acei oameni l-au transformat pe Rădoi într-o victimă. Rădoi a fost victima acelor oameni neserioşi. Acest băiat chiar a încercat să facă ceva pentru clubul nostru de cartier. El a avut săracul intenţii bune, dar ce să te faci cu nemernicii aia care au fost în spatele lui şi l-au lăsat baltă când a fost vorba să scoată banii şi să încheiem actele.

Că să vă daţi seama că Rădoi a avut intenţii bune faţă de noi eu vreau să vă dezvălui că Mirel a vrut din banii lui să ne plătească nişte compensaţii financiare pentru că am pierdut timpul cu el atâta vreme pe la tot felul de discuţii care într-un final s-au dovedit inutile. L-am refuzat din start pentru că mi-am dat seama că omul a fost o victimă, iar eu nu aveam cum să profit de banii lui. Dar ulterior am aflat că Mirel a şi pierdut nişte bani, deoarece el apucase să le dea sume în avans la unii jucători cu care se înţelesese să vină la noi după  ce batem palma. Îmi pare rău de situaţia în care Rădoi a fost târât şi sper că a învăţat ceva din tot ce i s-a întâmplat”, a încheiat Ciuclea.

1.500.000 de euro este suma pe care Mirel Rădoi trebuia să o achite pentru Juventus Bucureşti!