Rădoi, acuzat că şi-a luat licenţa PRO nemeritat. “Nu se face aşa ceva!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/03/2018, 14:36
Rădoi, acuzat că şi-a luat licenţa PRO nemeritat. “Nu se face aşa ceva!”

Mirel Rădoi a reuşit să intre în posesia licenţei de antrenor principal mult mai repede din postura de manager sportiv al naţionalei U21, iar Daniel Pancu şi Costel Gâlcă nu-l de acord cu această mişcare făcută de fostul antrenor al FCSB-ului. ”Mirel Rădoi a ajuns în staff-ul naţionalei de tineret… un lucru foarte bun pentru el, pentru că nu are documentele necesare pentru a antrena. Acumulează experienţă”, a spus Pancu.

”La mine, nici cu regula jucătorilor aflaţi în activitate nu a mers. Înainte nu eram admişi la cursuri, acum văd că se intră. Am fost la o şcoală timp de doi ani de zile, un fel de facultate, în ritmul ăsta mai joc până la 45 de ani. Aceasta este procedura. Nu s-a făcut nimic pentru foştii fotbalişti, dar nu m-am gândit vreodată să o iau pe scurtătură. Nu, nu, nu vreau, nu mi s-a propus”, a mai zis jucătorul în vârstă de 40 de ani.

Ce zice Costel Gâlcă

Costel Gâlcă crede că nu este normal ca Mirel Rădoi să îşi ia licenţa de antrenor principal în preajma alegerilor pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF).  ”În preajma alegerilor (n.r. alegeri FRF – 18 aprilie) nu se face aşa ceva. De exemplu, în Spania, ţară în care am stat foarte mult, în trei săptămâni îţi iei carnetul”, a spus fostul tehnician de pe banca FCSB la Digi Sport Matinal.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×