Fotbal intern

Rădoi anunţă dezastrul pentru FCSB. “Salarii de 2.000 de euro! Ăsta e pericolul!”

25.05.2018 | 10:19
Radoi anunta dezastrul pentru FCSB Salarii de 2000 de euro Asta e pericolul
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi anunţă dezastrul pentru FCSB! Fostul antrenor al formaţiei “roş-albastre” crede că Gigi Becali nu o să mai finanţeze gruparea pregătită de Nicolae Dică, iar jucătorii vor încasa salarii de 2-3.000 de euro pe lună, ca celelalte echipe care evoluează în Liga 1 Betano.

Fostul căpitan al FCSB-ului crede că Gigi Becali ar putea recalcula bugetul clubului, toate acestea dacă echipa nu se va putea califica în grupele Europa League. Astfel, “atunci o să fie o problemă pentru club şi pentru situaţia financiară” a vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi anunţă dezastrul la FCSB. “O să fie o problemă pentru club!”

“S-ar putea ca Steaua, într-un timp foarte scurt, să nu mai fie finanţată. Vorbim despre o echipă care o să ajungă să nu mai fie finanţată nici de către el (n.r. Gigi Becali) şi atunci, pierzându-se banii din Europa, o să vedem o echipă care va avea jucători de 2-3.000 de euro (n.r. salariul pe lună), ca celelalte echipe. Pentru mine, ăsta este pericolul.

Steaua are, în acest moment, un buget de 11 milioane de euro şi. cu o calificare în Europa League, ar acoperi bugetul. Dar fără această calificare, să ia două milioane în tururile preliminare, cu trei milioane şi ceva din drepturi TV şi cu un milion de euro de la sponsori, sunt de abia puţin peste jumătatea bugetului, atunci o să fie o problemă pentru club şi pentru situaţia financiară”, a spus Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Vezi aici ce a declarat Mirel Rădoi despre situaţia lui Nicolae Dică şi ce zice Gigi Becali despre relaţia cu finul său.