STEAUA. Rădoi, bătaie în vestiar! „Voi nu ştiţi ce înseamnă Steaua!”

Andrei Trifan    Ionut Brindusa   
în Fotbal intern
18/09/2015, 00:01
STEAUA. Rădoi, bătaie în vestiar! „Voi nu ştiţi ce înseamnă Steaua!”

Principalul Stelei a fost implicat într-o încăierare generală la finalul eşecului de la Giurgiu: „Dacă nu mă lăsaţi să mă duc peste el, îmi dau demisia!” Pedrazzini a avut şi el războiul lui, dar finul patronului Niculae s-a ocupat personal de „caz”

Partida de la Giurgiu, dintre Astra şi Steaua, le-a întins la maxim nervii oaspeţilor. Dacă pe durata întîlnirii au fost de vină erorile arbitrului Sebastian Colţescu, nici după joc Rădoi & comp. n-au avut parte de linişte. FANATIK vă dezvăluie un episod incredibil care s-a petrecut pe culoarele vestiarelor.

STEAUA. Live, dar cu mintea-n altă parte

STEAUA. Flash interviu la finalul partidei, Rădoi vine în faţa microfonului la una dintre televiziunile care deţin drepturile TV. Trecuseră doar cîteva minute de la fluierul final, timp doar pentru un drum la vestiar pînă să apară la prima reacţie în faţa presei.

EURO 2016. LOVITURĂ pentru tricolori! Ce sancţiuni a decis UEFA

Fostul căpitan stelist se arată foarte nervos: „Îmi muşc limba să nu spun cine ştie ce”. Trei goluri anulate, înfrîngere la final, Şumudică în extaz, motive ar fi fost destule pentru atitudinea războinică a lui Mirel. Întrebat de un jurnalist ce părere are despre partidă, Mirel dădea impresia că este cu mintea în altă parte, răspunsul lui fiind total nepotrivit: „Nu vedeţi că tot ei sînt cu gura mare. Nu ştiu ce au vrut să facem pe la vestiare. Nu suport să fiu înjurat de familie sau de părinţi”. De fapt, starea de agitaţie a lui Mirel avea cu totul altă cauză decît ce se întîmplase pe teren.

Alibec a „ciupit” şi a fugit

STEAUA. Totul a început cînd echipele se îndreptau spre vestiare. Spiritele erau încinse încă de pe teren. Imediat după fluierul de final al nefericitului Colţescu, „secundul” stelist Dică şi „astralul” Enache au avut un dialog tăios care a degenerat într-un meleu format din mai mulţi jucători şi oficiali din ambele tabere.

STEAUA. S-a făcut anunţul: ”Meme şi Popescu vor CONDUCE echipa!”

Denis Alibec, dorit pînă mai ieri-alaltăieri la Steaua, a pus jar pe foc: urla pe culoarele vestiarelor lozinci împotriva „roş-albaştrilor”. Venit de pe teren, Rădoi a auzit injuriile jucătorului şi şi-a ieşit din minţi. Fără nici o ezitare, fostul căpitan stelist s-a îndreptat către Alibec.

Gafă URIAŞĂ a LPF şi FRF după TRAGEDIE! Ce zic cele două foruri 

Norocul „astralului” a fost că în preajma lui Rădoi se aflau persoane din staff-ul acestuia. Care cu greu l-au ţinut pe tehnician să nu-i aplice o corecţie fizică „tupeistului” Alibec, care a profitat de ocazie şi s-a refugiat între ai săi, în vestiar.

„Voi nu ştiţi ce înseamnă Steaua!”

STEAUA. Dispariţia jucătorului din cîmpul său vizual nu l-a potolit pe Rădoi. Nervos din cale afară că nu putea să-i sancţioneze obrăznicia tînărului atacant „astral”, reţinut fiind de oamenii săi, antrenorul a explodat. „De ce mă ţineţi, mă?! N-aţi auzit ce striga?! Dacă nu mă lăsaţi să mă duc peste el, îmi dau demisia! Steaua nu e asta, voi nu ştiţi ce înseamnă Steaua, plec! Aşa nu se mai poate!”, ameninţa Rădoi în timp ce zbătea în braţele oamenilor din staff.

Pulsul „crescut” de Dani Coman

STEAUA. Lucrurile păreau a se calma, odată cu dispariţia instigatorului Alibec şi blocarea lui Mirel în joc de glezne. Dar strigătele şi agitaţia produsă i-au atras atenţia lui Dani Coman, care a venit degrabă lîngă grupul de stelişti. Lui Rădoi i-a crescut şi mai mult pulsul la vederea fostului rapidist.

CUPA LIGII. S-a tras la sorţi! Cînd se pot întîlni Steaua şi Dinamo

Antrenorul Stelei şi preşedintele giurgiuvenilor au avut timp doar de cîteva îmbrînceli şi lucrurile s-au oprit înainte să degenereze. Înfruntarea ar fi fost una la limită, avînd în vedere agilitatea şi forţa lui Dani „Robocop” Coman versus alonja plus tenacitatea stelistului.

Massimo, liniştit de Enache

STEAUA. Ringul a fost eliberat în cele din urmă, doar că tensiunea se afla încă la cote de avarie în rîndul steliştilor. Incidentul de la vestiar plus problemele cu arbitrajul au ţinut spiritele încinse la punctul de fierbere. Moment în care şi-a intrat în rol „secundul – principal” Pedrazzini.

Drama brazilianului Barcelonei! S-a RUPT şi ratează tot sezonul

Tehnicianul a răbufnit pe culoar la adresa arbitrajului, a „astralilor”, dar în limba maternă. Lecţie de italiană interzisă minorilor. Monologul lui Pedrazzini a fost oprit în cele din urmă. Mai mult forţat! Enache a venit euforic spre vestiar după tura pe la microfoanele televiziunilor şi l-a surprins pe italian în plină… vervă!

O scurtă lovitură de… cap!

STEAUA. Cei doi începuseră un dialog cel puţin neprincipial din timpul jocului, cînd la observaţia lui Pedrazzini că i-ar putea fi tată, jucătorul i-a răspuns cu o referire la mamă. Mama lui Pedrazzini… Pe culoar, finul patronului Niculae nu a stat prea mult pe gînduri şi, cu o lovitură scurtă dar hotărîtă de cap, l-a liniştit pe italian, urmîndu-şi apoi calm drumul către vestiar.

STEAUA. Ce ar putea să oprească scandalul dintre Becali şi Armată 

După un scurt moment de uluială, lui Pedrazzini i-au revenit textele, doar că de această dată într-o româno-italiană dramatizată puternic. „Secundul – principal” se plîngea de ceea ce i s-a întîmplat, nu-l băga nimeni în seamă şi s-a retras în vestiar. Care ţine loc de cameră… anti-stress. Jucătorii lui Mirel îşi vărsau nervii pe mobilier. Cele mai „şifonate” au ieşit cabinele de duş, distruse aproape în totalitate. Fără efect. Steliştii au plecat tot nervoşi…

Închide ×