Fotbal intern

Rădoi îl ceartă pe Becali: “Poveştile lui îl vor afecta pe Ianis Stoica”

12.07.2018 | 11:43
Radoi il cearta pe Becali Povestile lui il vor afecta pe Ianis Stoica

Rădoi îl ceartă pe Becali după ce patronul de la FCSB a dezvăluit ce planuri are cu tânărul Ianis Stoica. Gigi Becali a anunţat că are de gând să îi pună o caluză record jucătorului în vârstă de doar 16 ani!

500 milioane de euro vrea Gigi Becali să îi pună clauză acestuia, iar după ce a făcut publică intenţia sa, Mirel Rădoi a declarat că toate aceste informaţii privind sumele de bani uriaşe îl vor afecta pe jucătorul care a debutat cu gol la echipa de seniori a FCSB-ului în meciul cu Sănătatea Cluj, din Cupa României.

Mirel Rădoi îl ceartă pe Becali

”Eu l-am urmărit pe Ianis Stoica şi este un jucător senzaţional. Chiar nu se vede la el vârsta în momentul în care se antrenează cu cei mari. Eu cred în el foarte mult şi, de asemenea, si Steaua. Dar eu cred că dacă vor începe cu aceste poveşti, cu aceste preţuri, nu vor face altceva decât să îl afecteze pe copil. Ceea ce nu mi se pare normal pentru vârsta lui. Chiar dacă arată destul de matur în joc, totuşi mi-e greu să cred că un copil, la 16 ani, poate gestiona astfel de momente că şi un om matur”, îl ceartă Mirel Rădoi pe Becali într-o declaraţie pentru Telekom Sport.

Rădoi îl ceartă pe Becali! Fostul antrenor de la FCSB, pe când îi antrena pe vicecampioni
Rădoi îl ceartă pe Becali! Managerul de la FCSB, pe vremea când îi antrena pe “roş-albaştri”

“Voi ziceți că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul. Am câțiva tineri extraordinari. Unul dintre ei este băiatul lui Pompiliu Stoica, Ianis, care are 15 ani și jumătate. Meme Stoica îmi zice că la antrenamente nu se vede diferența dintre el și colegii lui, deși nici nu a împlinit 16 ani! E cuminte și o să îl creștem bine. Peste 3 ani, când îi fac contract, îi pun clauză de 500 de milioane de euro. Ce, eu sunt prost? De ce să nu fac asta? Eu vând fotbaliști de calitate“, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi:

  • Gigi Becali are concurenţă: “Rotaru e deştept şi mă copiază”
  • Olimpiu Moruţan l-a cucerit pe Gigi Becali. “E cuminte şi nu fumează!”
  • Becali, criticat dur pentru ultimul transfer: ”Ce să mai facă Rusescu la Steaua?”