Fotbal intern

Rădoi anunţă adevărata ţintă a FCSB de la Craiova. Ce răspunde Becali

Fostul antrenor al FCSB, Mirel Rădoi, demască planul secret al lui Gigi Becali. Nu Baluţă ar fi principala tinta, ci un alt jucator de la Craiova. Patronul "roş-albaştrilor" face precizări.
22.12.2017 | 20:31
Rădoi anunţă adevărata ţintă a FCSB de la Craiova. Ce răspunde Becali

În ultimele zile, patronul FCSB, Gigi Becali, a reiterat ideea că şi l-ar dori foarte mult la echipa sa pe mijlocaşul de la CS U Craiova, Alexandru Băluţă, făcând o ofertă de două milioane de euro şi chiar mărind-o ulterior la 2,5 milioane…

Omul de afaceri chiar anunţa şi formula de joc pe care o vedea la mijlocul echipei “roş-albastre”, în care Băluţă era una dintre piesele cele mai importante. Numai că, vineri, finul său, Mirel Rădoi, l-a dat de gol pe Becali, anunţând că adevărata ţintă a acestuia din echipa olteană este cu totul alta.

Alexandru Mateiu, adevărata ţintă

Este posibil ca şi finanţatorul FCSB să se fi răzgândit, lovindu-se mereu de refuzul grupării din Bănie de a-l vinde pe Alex Băluţă, dar cert este că Rădoi a vorbit, în premieră, de un interes al naşului său pentru mijlocaşul la închidere de la CS U, Alexandru Mateiu (28 de ani).

”Gigi Becali încearcă să-i dezbine pe cei de la CS U Craiova, când spune că-l vrea pe Băluţă, la fel cum i-a dezbinat şi pe cei de la CFR Cluj, de la Astra, de la Viitorul. Ăsta este stilul lui. Însă, nu cred că cei de la CS U Craiova îl vor lăsa pe Băluţă să vină la Steaua. Când s-a referit la acel mijlocaş la care visează, Gigi Becali nu s-a referit nici la Gustavo, cum s-a mai zis. Eu cred, şi sper să nu se supere pe mine că spun asta, că Mateiu este jucătorul la care se referea”, a dezvăluit Mirel Rădoi.

“Am la Steaua patru mijlocaşi mai buni”

Fostul jucător şi antrenor al FCSB crede că Mateiu este peste Dragoş Nedelcu în momentul de faţă şi ar aduce un plus de valoare echipei. “Mateiu este jucătorul care în acest moment în Liga 1 urcă cu personalitate, la fel cum încearcă şi Nedelcu, doar că acesta din urmă nu are încă experienţa necesară. Mie îmi place Nedelcu, este un fotbalist de mare viitor, şi eu l-am vrut la Steaua”, a mai spus Rădoi.

Gigi Becali a dat replica imediat, spunând că nici nu s-a gândit vreodată la varianta Mateiu. “Ce să caute Mateiu la Steaua? Am patru mijlocaşi mai buni ca el la echipă. Nici nu s-a pus problema”, a menţionat patronul FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri