Fotbal intern

STEAUA. “Mirel are o frustrare, dar va reveni acasă ca fiul risipitor!”

UPDATE / Gigi Becali a reacţionat după criticile lui Mirel Rădoi şi a motivat că fostul antrenor al "roş-albaştrilor" are anumite frustrări din cauză că n-a avut rezultate la Steaua:...
10.03.2017 | 00:00
STEAUA Mirel are o frustrare dar va reveni acasa ca fiul risipitor
ADVERTISEMENT

UPDATE / Gigi Becali a reacţionat după criticile lui Mirel Rădoi şi a motivat că fostul antrenor al “roş-albaştrilor” are anumite frustrări din cauză că n-a avut rezultate la Steaua:

Mirel Rădoi nu-mi răspunde la telefon. Eu râd când îl aud. Mi-a lăsat un gust amar, când a zis că-mi bat eu joc. Am dat bani la toţi jucătorii. Şi el poate să se înconjoare de oameni cum vrea el. Ce, sunt obligat să-mi dea Mirel Rădoi oamenii pe care să-i ţin lângă mine? El face ce vrea el. Eu nu am să mă supăr pe el, rămâne Mirel cu sufletul bun, care plângea când eu eram în puşcărie. El îl găseşte ţap ispăşitor pe naşul lui, o să-şi revină el, o să revină acasă, ca fiul risipitor.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi are o frustrare, pe care o înţeleg şi n-o înţeleg. El este ambiţios şi că n-a reuşit la Steaua, doar că pe Mirel nu vreau să-l pierd. E al meu, e tot în familia mea. N-am cum să mă cert cu Mirel. Bate câmpii, vorbeşte aiurea, nu înţeleg ce vrea, că nu l-am deranjat niciodată. Am spus-o la modul frumos că a luat-o pe mirişte. N-am sclavi, eu doar semnez contracte, pe care ei trebuie să le respecte. “, a spus Becali.

Mirel Rădoi a avut un atac incredibil la adresa naşului său Gigi Becali, precizând că 50% din toate probleme Stelei sunt cauzate de propriul patron. În plus, caracterizează experienţa sa la Steaua drept o ”capcană”.

ADVERTISEMENT

Despre Gigi Becali: ”Nu am ce să discut cu Gigi Becali, el le ştie pe toate. Ştie prea multe despre fotbal, chiar şi mai mult ca noi, antrenorii. Când vorbeam cu el despre fotbal şi intram în amănunte, schimba subiectul. Ca să fiu mai pe înţelesul tuturor, lui îi plac genul de oameni care îi spun ce vrea să audă. Mulţi oameni din jurul lui i-au simţit această slăbiciune. Dacă el spune că Gnohere are cea mai mare viteză de echipă, evident că toată lumea o să-i spună asta ca să-l încânte pe el, ceea ce este greşit.

Toate problemele care se întâmplă la Steaua sunt 50 la sută vina lui. Îi acuză pe MM şi Reghe că nu ştiu ce au făcut la Zurich. Eu vă spun că nu ştia şi nu ştie nimic măcar jumate din ce se întâmplă la echipă. De ce să-i tragă la răspundere de ce nu joacă echipa când tu aduci jucători cu o săptămână înainte să începi campionatul.

ADVERTISEMENT

Când mereu spui că eşti cel mai bogat, dar aştepti ca toată lumea să-ţi dea jucători gratis. Nu poţi să faci fotbal la nesfârşit şi să aştepti să-ţi dea lumea cei mai buni jucători gratis. Eu mereu i-am spus ce am gândit. Să se supere pe mine dacă vrea. Asta e!”

Despre ce a spus Gigi despre el:Şi pe mine m-a acuzat de ceva şi n-am înţeles. L-aş ruga mă rog să lămurească problema despre cine, ce, cum, cu cine am bârfesc. Că bârfesc ca femeile sau ceva de genu acesta cred că s-a exprimat. Mai am şi nisip şi mirişte pe aici. Deocamdată eu nu m-am pus în genunchi să-mi cer iertare în faţa unei femei aşa cum a declarat el. Cred că el are o problemă nu eu”

ADVERTISEMENT

Despre ameninţarea lui Becali că bagă Steaua în insolvenţă:Acum spune că dacă nu termină în primele două locuri duce echipa în insolvenţă. El şi-a luat un angajament faţă de ei. Toţi jucătorii aceştia au o familie în spate, au semnat un angajament pe 2-3-4 ani, e vorba de viitorul lor aici. Nu poţi să-ţi baţi joc la nesfârşit doar că eşti tu Gigi Becali şi să crezi că dacă dai un salariu, toată lumea e sclavul tău. Ai un angajament pe care trebuie să-l respecţi. Nu poţi să zici că dai zeci de mii şi după ce bagi echipa în insolvenţă să dai 1.500”

Despre perioada petrecută la Steaua: ”Eu nu regret, nu-mi reproşez nimic cât timp am fost la Steaua. Am căzut într-o capcană când am venit. Am fost anunţat despre un buget mult mai mare”

Despre incidentul dintre Grozav şi Golofca: ”Eu în locul lui aş fi reacţionat. Mă bucur că Golofca a avut tăria să reziste. Eu nu ştiu ce aş fi făcut, cum aş fi reacţionat”

Despre Viitorul: ”Viitorul este echipa care mi-a plăcut. Chiar şi Astra şi CFR Cluj. Mi-e teamă că echipa lui Hagi nu va fi lăsată să câştige acest campionat”

Ce a spus Becali despre Rădoi

Mirel, dacă îl ierta atunci pe Tamaş şi dacă îl lua pe Teixeira, că a zis că e bătrân… Mirel, dacă nu era orgolios, era în Liga Campionilor şi lua campionatul. El a luat-o puţin pe mirişte. Vorbeşte aiurea câteodată, dar îl iert”

ADVERTISEMENT