S-a băgat Ioan Niculae peste Iordănescu? “Numai aşa îi putem învăţa pe patroni!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
03/04/2018, 13:11
S-a băgat Ioan Niculae peste Iordănescu? “Numai aşa îi putem învăţa pe patroni!”

Edi Iordănescu şi oficialii Astrei Giurgiu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului – vezi aici detalii, iar Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB, crede că Edi i-a dat o lecţie patronului Ioan Niculae. Acesta este sigur că afacerisul care o finanţează pe fosta campioană a României s-a băgat peste antrenor, iar de aici au apărut problemele. 

“E greu să fii antrenor oriunde, cred, poate cu atât mai mult în România, la ceea ce se întâmplă, dar când te apuci de această meserie, ştii la ce eşti supus. Cu atât mai mult, când antrenezi în România, ştii la ce eşti supus. Vis a vis de Astra, ţin să salut această decizie a lui Edi pentru că, din punctul meu de vedere, numai aşa îi putem învăţa pe patroni pentru că nu pot să decidă ceea ce se întâmplă la o echipă.

“Edi ne-a arătat că trebuie să depindem doar de munca noastră!” 

Indiferent de bugetul pe care îl are o echipă sau indiferent de banii veniţi de la primărie, trebuie să înţeleagă că momentul când şi-au asumat aducerea unui antrenor care este sub contract, ei trebuie să-şi respecte acel contract şi trebuie să-l lase pe antrenor, indiferent că e bun sau rău, să-şi continue treaba. Din punctul meu de vedere, e o decizie pe care Edi ne-o arată nouă, antrenorilor tineri, că aşa trebuie să continuăm, să depindem doar de munca noastră, cât de bine ne-o facem fiecare. Dacă am simţit că cineva a intervenit peste munca noastră, cel mai bine ar fi să ne dăm la o parte”, a spus Mirel Rădoi.

Ce zice Rădoi de posibilitatea ca Iordănescu să ajungă la FCSB sau CFR

“E târziu să vorbim în acest sezon despre aşa ceva pentru că mai e de jucat, e prea devreme până la vară pentru că, să nu uităm că, dacă Dică va câştiga campionatul, rămâne în continuare, deci pista cu Steaua cade. Poate să zicem că ar avea o şansă la CFR pentru că în acest moment Dan Petrescu are multe oferte şi probabil că va aştepta terminarea sezonului şi va decide dacă va mai continua un an sau va pleca în străinătate”, a încheiat Rădoi.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×