Fotbal intern

Rădoi l-ar lăsa pe Coman să fumeze! Ce condiţii i-ar pune

18.07.2018 | 22:41
Radoi lar lasa pe Coman sa fumeze Ce conditii iar pune
ADVERTISEMENT

Rădoi l-ar lăsa pe Coman să fumeze. Fostul antrenor de la FCSB are însă şi nişte condiţii pentru jucător. Mirel Rădoi este de părere că ar fi o adevărată problemă dacă Florinel Coman ar exagera cu acest viciu şi dă exemplul lui Denis Alibec, jucător care a ieşit campion cu Astra giurgiu, având aceleaşi probleme ca şi Coman, dar care nu ar fi abuzat de acest lucru.

“Sper să nu fie adevărat, dacă ei deţin informaţii în direcţia asta, sper să nu fie adevărat. Bine, şi chestia asta cu fumatul. Că s-a luat cazul Denis Alibec. Şi la Astra a fumat şi a ieşit campion. Deci, nu e o problemă. Eu cred că se pune problema cât şi când. Că dacă e să fii fumător şi fumezi 10 ţigări înainte de meci, e clar că vei avea probleme.

ADVERTISEMENT

Rădoi l-ar lăsa pe Coman să fumeze

E clar că şi pentru el e foarte greu. Acum valorezi 100 de milioane, acum fumezi, acum nu mai valorezi nimic, după care spune iese public şi spune patronul că <<băiatul nu mai joacă ce juca la Hagi>>. Din păcate, nu se joacă doar cu sumele astea, se joacă cu viitorul unui jucător”, a spus Mirel Rădoi la un post e televiziune.

Rădoi l-ar lăsa pe Coman să fumeze. Antrenorul lui Nicolae Dică dă mâna cu Florinel Coman în meciul cu Universitatea Craiova
Rădoi l-ar lăsa pe Coman să fumeze. Nicolae Dică îl felicită pe Florinel Coman

Fostul antrenor al vicecampioanei României a vorbit şi despre problemele pe care Nicolae Dică le-a întâmpinat cu Denis Alibec şi i-a dat acestuia un sfat despre cum ar trebui să procedeze în alegerea mijlocaşilor defensivi.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

  • Alibec la PAOK Salonic? “Răzvan Lucescu știe potențialul lui Denis”
  • Dinamoviştii, aroganţă la adresa FCSB: “Fundaşul nostru a marcat mai mult decât Alibec”
  • Edi Iordănescu îl contrazice pe Niculae: „Nu l-am vorbit de rău pe Abang”