Sport

STEAUA. Variantă BOMBĂ! Revine Rădoi pe teren? “În locul lui Prepe”

RADOI LA STEAUA. UPDATE 18:50 / Oficialii campioanei au găsit soluţia pentru ca Rădoi să poată activa ca antrenor, chiar dacă nu are licenţă: "Nu particip la negocieri, dar am vorbit cu...
05.06.2015 | 00:06
STEAUA Varianta BOMBA Revine Radoi pe teren In locul lui Prepe
ADVERTISEMENT

RADOI LA STEAUA. UPDATE 18:50 / Oficialii campioanei au găsit soluţia pentru ca Rădoi să poată activa ca antrenor, chiar dacă nu are licenţă: “Nu particip la negocieri, dar am vorbit cu Valeriu Argăseală pentru a-l întreba ce noutăţi mai sînt. Dintre informaţiile pe care le pot oferi, singura certitudine este că s-a rezolvat problena lui Rădoi. În ce fel, nu mă întrebaţi pentru că nu ştiu. Ideea este că s-a găsit soluţia, că pînă acum se spunea că nu se poate. Rădoi este un jucător care, la experienţa lui, n-ar fi o alegere greşită în faţa apărării. Ar mai face faţă acolo un an sau doi”, a spus Duckadam.

*****************************************************************

RADOI LA STEAUA. UPDATE  15:39 / Gigi Becali i-a acordat finului Mirel Rădoi şansa de a antrena Steaua, însă fostul jucător al campioanei întîmpină mari probleme. Nu are licenţă Pro şi, implicit, nu are dreptul să ocupe această funcţie.

ADVERTISEMENT

RADOI LA STEAUA. Contestat de Ionel Ganea, care a lansat un atac dur privind numirea lui Rădoi, fără licenţă, pe banca tehnică a Stelei, şi refuzat de FRF cu o derogare în acest sens,  sursele FANATIK.RO au dezvăluit că finul lui Gigi ia în calcul şi o altă variantă, la care se gîndeşte să o pună în practică.

OFICIAL! STEAUA. VESTE TRISTA!!! E SUSPENDAT PENTRU NOUL SEZON!!! DECIZIA LPF DE ULTIMA ORA!!! CAT STA PE TUSA

RADOI LA STEAUA. Astfel, Mirel Rădoi ia în calcul să se legitimeze ca jucător la formaţia din Ghencea şi, astfel, ar putea lua loc fără probleme pe banca tehnică, fără a mai fi contestat şi umilit pe o funcţie de director sportiv, aşa cum a decis Gigi Becali, cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. – vezi mai jos detalii. Totuşi, decizia finală va fi luată în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

RADOI LA STEAUA. „În locul lui Prepeliţă!”

RADOI LA STEAUA. Sorin Cîrţu a ţinut să îi transmită şi el un mesaj special lui Mirel Rădoi. „Eu m-am apucat de antrenorat la 32 de ani deoarece am avut mari probleme cu genunchiul, dar îl sfătuiesc pe Mirel să mai joace cel puţin un an la Steaua. Încă mai poate, sînt sigur de lucrul ăsta. Lui îi va fi mult mai uşor să îşi coordoneze jucătorii din teren pînă cînd o să capete experienţă şi în postura de antrenor. Aşa au procedat Dorinel Munteanu şi Ovidiu Stîngă. Rădoi îl poate înlocui fără probleme pe Prepeliţă în linia mediană”, anticipează Cîrţu.

FOTO EXCLUSIV!!! A SEMNAT ASEARA SI PLEACA LA ARABI!!!

–––––––––––––

RADOI LA STEAUA. UPDATE / Refuzul venit din partea Federaţiei Române de Fotbal de a-i oferi lui Mirel Rădoi o derogare pentru a sta pe banca Stelei în calitate de principal, i-a făcut pe oficialii Stelei să găsească soluţii pentru finul lui Becali.

ADVERTISEMENT

RADOI LA STEAUA. Astfel, sursele FANATIK.RO au dezvăluit că, după ce FRF a anunţat oficial că Rădoi nu poate ocupa funcţia de antrenor la Steaua, Becali a decis, după consultări cu finul său ca Mirel să ocupe, oficial, pe foaie, funcţia de director sportiv, pentru a avea dreptul de a lua loc pe banca tehnică la meciurile Stelei!

ULTIMA ORA!!! NUMIREA ZILEI IN LIGA 1!!! EL E ANTRENORUL CARE SE VA BATE LA TITLU!!! E OFICIAL!!! ANUNTUL FACUT IN URMA CU PUTIN TIMP!!!

Mirel Rădoi a fost numit de Gigi Becali antrenor, dar nu poate sta pe banca Stelei.

Mirel Rădoi a fost ieri la FRF pentru a solicita Şcolii de Antrenori o derogare şi a vedea în ce condiţii poate fi antrenorul Stelei, avînd în vedere că nu deţine nicio calificare ca tehnician – vezi detalii aici

ADVERTISEMENT

RADOI LA STEAUA. Astăzi însă, Dan Apolzan, directorul Şcolii de antrenori, i-a curmat visul lui Mirel Rădoi de a fi antrenor cu acte în regulă la Steaua începînd cu noul sezon.

ULTIMĂ ORĂ!!! Stirea momentului la STEAUA despre DUBLUL TRANSFER DE  LIGA CAMPIONILOR!!! 

RADOI LA STEAUA. “Mirel Rădoi se va încrie la şcoală. Poate să meargă şi la Coverciano. Există anumite etape peste care nu poţi să treci. Nu am cum sa-i dau derogare să stea pe banca Stelei. Am tot respectul pentru el ca jucător, dar mulţi fotbalişti au venit şi au făcut această şcoală şi nu este corect. El ca antrenor nu poate să stea pe banca Stelei. Acum depide ce decide clubul. Nici Oriţa nu are licenţă, singurul este Dică”, a declarat Apolzan la DolceSport.

ULTIMA ORA!!! CE SE INTAMPLA CU TRANSFERUL LUI CERNAT LA STEAUA!!! TELEFONUL DECISIV DIN PUSCARIE 

. Singurul om din staff-ul Stelei care poate sta pe bancă este doar Dică.

Ca să obţină licenţa Pro, Rădoi ar avea nevoie de cinci ani.

ADVERTISEMENT