Rădoi, mesaj clar în cazul Postolachi! “Atunci poate fi al nostru”

Alexandru Năstase   
în Echipa nationala
19/10/2018, 07:59
Rădoi, mesaj clar în cazul Postolachi! “Atunci poate fi al nostru” GALERIE FOTO
Virgil Postolachi a semnat cu PSG un contract valabil până în 2021

Mirel Rădoi a avut un mesaj clar în cazul Virgil Postolachi! Jucătorul poate debuta chiar de luna viitoare pentru reprezentativa Under 21, deși fotbalistul este deocamdată subiect de ceartă între Federația Română de Fotbal și cea a Moldovei. Postolachi este născut peste Prut, la Edineț și evoluează pentru echipa a doua a grupării franceze, Paris Saint Germain.

Prestațiile sale au fost bune în tricoul PSG-ului și Rădoi a declarat nu o dată că și l-ar dori la naționala de tineret pe jucător. Mai mult de atât și familia lui Postolachi îşi doreşte ca atacantul să evolueze pentru tricolori. Între timp, jucătorul și-a luat cetățenia română și așteaptă acum ca toate formailtățile să fie îndeplinite pentru a putea debuta.

Rădoi, mesaj clar în cazul Postolachi! Postolachi în echipamentul lui PSG
Virgil Postolachi ar putea merge alături de naționala de tineret a României la CE 2019

Rădoi, mesaj clar în cazul Postolachi!

Mirel Rădoi l-ar vrea pe Virgil Postolachi în lot pentru Campionatul European de tineret din Italia și San Marino. România s-a calificat la turneul final după o pauză de 20 de ani. “În momentul în care îşi va primi paşaportul este în vederile noastre chiar pentru următoarea acţiune din noiembrie, este un jucător pe care l-am văzut şi care merită toata atenţia noastră, drept dovadă că atat el cât şi familia au făcut paşii necesari pentru a juca la naţionala României, au refuzat de două ori convocarea la naţionala Moldovei şi ar fi păcat ca noi să nu îi întindem o mână de ajutor, este un fotbalist de viitor” a declarat Mirel Rădoi.

Contractul lui Virgil Postolachi cu PSG este valabil până în anul 2021. Acesta a devenit primul fotbalist moldovean care ajunge la formaţia pariziană. În sezonul trecut, Virgil Postolachi a evoluat pentru echipa a doua a francezilor în UEFA Youth League. De remarcat că în luna mai, chiar înainte de Cupa Mondială din Rusia, jucătorul a fost convocat la naționala Moldovei, dar Postolachi a spas pas atunci invocând motive familiale.

  • 24 de puncte a acumulat naționala României în campania de calificare pentru CE 2019

 

 

 

 

Închide ×