Sport

Mirel Rădoi, copleșit de evoluțiile unui stranier! A pus imediat mâna pe telefon să îl felicite. Exclusiv

Selecționerul a fost impresionat de prestațiile lui Valentin Mihăilă și a ținut să îl sune să îl felicite personal după evoluțiile bune.
31.08.2021 | 11:22
Mirel Radoi coplesit de evolutiile unui stranier A pus imediat mana pe telefon sa il felicite Exclusiv
ADVERTISEMENT

Rădoi a surprins cu lista convocărilor pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord și a chemat nu mai puțin de șase debutanți.

Din lot lipsesc jucători importanți precum Mihăilă, Budescu, Keșeru sau Olimpiu Moruțan, care deja are evoluții excelente la Galatasaray și i-a impresionat pe turci.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi l-a sunat pe Valentin Mihăilă imediat după golul decisiv din meciul cu Benevento

FANATIK a aflat că selecționerul Mirel Rădoi a fost extrem de încântat de revenirea lui Mihăila la Parma, care a reușit să marcheze golul victoriei în ultimele secvențe ale partidei cu Benevento, scor 1-0.

Din informațiile noastre, Mirel Rădoi i-a transmis jucătorului că îl așteaptă cât mai repede la lot la următoarele acțiuni ale echipe naționale și l-a felicitat pentru reușită.

ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt extrem de apreciați la Parma și sunt principalele motoare ale echipei care are ca obiectiv revenirea în Serie A la finalul acestui sezon. FANATIK a aflat că Mihăilă s-a refăcut după pubalgia care i-a dat mari bătăi de cap, fiind nevoit să se opereze de două ori.

În Bordeaux, doctorul mi-a spus că 99% scap. Sper ca operaţia să fie bună şi să nu mai am probleme. Aceleaşi operaţii, la acelaşi doctor, le-a făcut Verratti, care a scăpat. În Bordeaux, doctorul mi-a spus că 99% scap. Sper ca operaţia să fie bună şi să nu mai am probleme. Aceleaşi operaţii, la acelaşi doctor, le-a făcut Verratti, care a scăpat. – Valentin Mihăilă

Florin Prunea i-a sugerat lui Rădoi să îl cheme pe Mihăilă la lot după accidentarea lui Tănase

FANATIK a aflat în exclusivitate ultimele detalii cu privire la accidentarea lui Florin Tănase, iar veștile nu sunt deloc bune. Golgheterul vicecampioanei va rata meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord și va lipsi două luni de pe teren.

ADVERTISEMENT

Pierderea lui Tănase l-a îngrijorat pe Florin Prunea, care i-a sugerat lui Mirel Rădoi să îl cheme pe Valentin Mihăilă: „Nu e simplu deloc. S-a accidentat si Tănase și probabil va fi chemat un alt jucător. Poate Mihăilă e o soluție să revină la echipa națională, a spus fostul mare portar la PRO X.

Mijlocașul ofensiv de 21 de ani a jucat în sezonul trecut la Parma în 17 meciuri și a reușit patru goluri și trei pase decisive. La echipa națională de seniori are două meciuri și un gol marcat, fiind cotat conform transfermarkt la 8.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă este dorit de Lazio

Mihăilă mai are contract cu Parma până în vara lui 2025, însă ofertele curg pe adresa jucătorului. Ultima echipă interesantă de serviciile sale a fost Lazio Roma, care a făcut o ofertă de opt milioane de euro celor de la Parma, conform sportparma.com.

Cu toate acestea, patronul american al Parmei, Tanner Krause, nu este dispus să renunțe la jucător, lucru confirmat de impresarul Giovani Becali: „Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ”De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei”.

Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune. Preşedintele e atât de încântat şi de Man, şi de Mihăilă. Când îl vezi cum jubilează când dau câte un gol… Când un om are bani, îşi permite să facă orice”, a dezvăluit Giovanni Becali într-un interviu acordat recent.

  • 8.500.000 de euro e cota lui Valentin Mihăilă
  • 9.000.000 de euro a plătit Parma pentru transferul lui Mihăilă de la Universitatea Craiova
  • 4 ani mai are mijlocașul contract cu „cruciații”

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna pentru Islanda – România: 2,80 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT