Fotbal intern

Rădoi nu crede că Zahovic ajunge la FCSB: „Sunt lucruri care contează”

16.07.2018 | 08:57
Mirel Rădoi nu crede că Luka Zahovic va semna cu FCSB
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan și antrenor al FCSB, Mirel Rădoi, este de părere că atacantul sloven Luka Zahovic nu va ajunge la clubul roș-albastru. Rădoi susține că acest lucru nu se va întâmpla din cauza prețului ridicat al atacantului, dar și faptului că patronul FCSB, Gigi Becali, nu îl cunoaște pe atacantul lui Maribor.

Rădoi a comparat posibila trecere a lui Zakovic cu transferul efectuat de FCSB atunci când l-au adus pe Florinel Coman: „E un jucător foarte interesant, dar mi-e greu să cred că Steaua va plăti suma de două milioane de euro fără ca Gigi Becali să cunoască jucătorul. Ăsta este un aspect care mie mi-e greu să cred că se va realiza acest transfer. La fel de bine, dacă Steaua intră într-o licitaţie cu Hoffenheim, mi-e greu să cred că Steaua poate acoperi un salariu pentru el. În plus, el este un jucător căruia îi plac spaţiile. Să nu uităm de transferul lui Florinel Coman, despre care s-a spus că va face, că va drege…”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Rădoi explică de ce ar fi Zahovic o alegere proastă pentru FCSB, din punct de vedere tactic

Mirel Rădoi consideră și că din punct de vedere tactic Zahovic ar avea probleme la FCSB. De asemenea, fostul căpitan al roș-albaștrilor crede că postul căutat de oficialii vicecampioanei este deja acoperit de Harlem Gnohere: „Şi aici va fi o problemă, pentru că Steaua trebuie să urmărească în funcţie de ceea ce joacă. Altfel, dacă va încerca să aducă un jucător care a marcat foarte multe goluri, care ei cred că au nevoie de un marcator, în acest moment ei îl au pe Gnohere, care este tot un marcator, chiar dacă este alt tip de jucător. De astea spun, sunt foarte multe elemente când transferi un jucător. Din păcate, în ultimii an, foarte puţine echipe îl fac în România. Astra l-a făcut foarte bine, CFR l-a făcut foarte bine, FC Botoşani îl fac foarte bine şi chiar şi Gică Hagi l-a făcut foarte bine. Restul, dacă ne uităm, se uită doar pe nişte imagini în care văd că un jucător a marcat un anumit număr de goluri. Nu se uită cu ce tip de atacant a jucat lângă el, cu ce mijlocaş a jucat lângă el, în ce sistem joacă – sunt lucruri care contează foarte mult în scoutingul unei echipe. Degeaba am un atacant ca Gnohere, dacă nu am jucător pe bandă care să dea centrări”, a mai spus Rădoi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri