Mirel Rădoi se ia de Becali: “Nu e bine pentru echipă”

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
13/03/2018, 20:15
Mirel Rădoi se ia de Becali: “Nu e bine pentru echipă”

Mirel Rădoi spune că naşul său le face rău jucătorilor prin declaraţiile pe care le dă. Totodată, acesta a vorbit şi despre Nicolae Dică, antrenor principal acum la vicecampioană, cel care i-a fost secund fostului căpitan pe vremea când i-a antrenat pe stelişti:

“Nu e bine în primul rând pentru echipă, pentru că toate aceste declaraţii se răsfrâng în evoluţia fiecărui jucător. Dar pentru mine nu e nicio surpriză şi nu mă mai miră aceste declaraţii.

“Declaraţia e spusă în zadar”

Eu cred că dacă Steaua ratează campionatul Dică va fi cel care va decide să plece, nu va mai rămâne. Aşa că această declaraţie a patronului nu face decât să fie spusă în zadar”, a spus Mirel Rădoi la Telekomsport.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×