Rădoi, supărat pe Becali, dar nu şi pe Steaua: “Sper să câştige campionatul”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
03/04/2018, 18:44
Rădoi, supărat pe Becali, dar nu şi pe Steaua: “Sper să câştige campionatul”

Fostul antrenor al vicecampioanei României, Mirel Rădoi, a analizat lupta la titlu din Liga 1 Betano şi speră ca FCSB să fie câştigătoare. Steaua este din nou lider în campionat şi are meci cu Universitatea Craiova. 

Rădoi spune că oltenii pierd din şansele la trofeu dacă iau bătaie:

“Cu siguranţă iese din luptă”

“E greu de spus cine va câştiga campionatul. Sper că Steaua. În acest moment e şi pe primul loc, deci nu mai depinde de nimeni. Să nu uităm că, la un meci direct, Steaua poate face şi 0-0 acasă, pentru că are 1-1 în deplasare, deci cred că Steaua e favorită, dar depinde ce va face în etapa ce urmează. Meciul cu CS U Craiova poate fi decisiv. Dacă Steaua pierde, atunci va fi foarte greu de remontat, rămân din ce în ce mai puţine meciuri. Dacă pierde Craiova, cu siguranţă că iese din cursă. La un rezultat de egalitate Craiova rămâne în cursă, dar cu şanse mici”, a declarat Mirel Rădoi la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×