Carousel hot news

“Mbappe de FCSB”, luat la ţintă! “Îl va scoate după 45 de minute!”

Mirel Rădoi, fostul jucător al Stelei, a declarat, într-o intervenţie telefonică în direct, că actualul antrenor al grupării roş-albastre, Nicolae Dică, nu are răbdare cu niciun jucător...
05.10.2017 | 11:25
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, fostul jucător al Stelei, a declarat, într-o intervenţie telefonică în direct, că actualul antrenor al grupării roş-albastre, Nicolae Dică, nu are răbdare cu niciun jucător din lot, dacă acesta nu dă randament. Unul dintre fotbaliştii care îşi poate pierde încrederea tehnicianului, în vârstă de 37 de ani, este atacantul în vârstă de 19 ani, Florinel Coman.

Coman are doar trei meciuri la Steaua, a stat o perioadă accidentat, el acum nu are nevoie să revină în formă, are nevoie de minute, dar nu cred că Dică îl va aştepta mereu pe Coman să joace 90 de minute. Când va vedea că va avea evoluţii slabe îl va scoate, chiar şi după 45 de minute”, a spus Rădoi pentru o televiziune din România. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fostul jucător este de acord cu prietenul său Dică şi în ceea ce priveşte situaţia lui De Amorim

”Nu cred că se greşeşte cu De Amorim. Şi mie mi-a plăcut foarte mult, dar în acelaşi timp trebuie să vedem că pe acel post mai pot juca Budescu, Coman, Benzar, Golofca, chiar şi Man. Sunt 5-6 jucători care pot juca acolo deci e foarte greu ca Dică sau Steaua să aştepte 3-4 meciuri pentru ca De Amorim să reintre în formă, pentru că ai nevoie de rezultate, indiferent de competiţie”, a completat Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi crede că Nicolae Dică şi-a făcut treaba foarte bine până în prezent şi spune că el este singurul care decide la echipă: ”Dică ne-a demonstrat că el face echipa, indiferent de ce spun unii sau alţii că sună Gigi Becali sau MM Stoica sau Rădoi. Poate scoate un jucător şi după 30 de minute din echipă, dacă acesta nu joacă bine”, a declarat Rădoi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri