ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Oficial. Mirel Rădoi, director sportiv la U21: “Să reuşim calificarea”

Echipa naţională de tineret a României îl va avea în staff pe fostul antrenor de la Steaua, Mirel Rădoi. Primele declaraţii.
Autor: Mirela Apostol | 14.03.2018 | 15:32
Oficial. Mirel Rădoi, director sportiv la U21:

UPDATE. Mirel Rădoi a fost prezentat oficial ca director sportiv al naţionalei U21 şi a oferit primele declaraţii:

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naţionale. Sunt fericit că mi-a fost oferită şansa de a lucra alături de echipa naţională U21 şi sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reuşim împreună obţinerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică”, a spus Mirel Rădoi, completat apoi de Răzvan Burleanu.

“Sunt foarte bucuros că Mirel Rădoi s-a alăturat echipei FRF şi proiectului nostru. Am convingerea că prin experienţa lui va contribui la un parcurs cât mai bun al echipei U21 în aceste preliminarii şi în cele viitoare. Este foarte important pentru tinerii jucători români să se formeze sub îndrumarea unui fost internaţional român, simbol al echipelor la care a evoluat, recunoscut pentru spriritul lui de învingător”, a spus Burleanu.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost cooptat de Federaţia Română de Fotbal. Fostul antrenor de la Steaua va fi director sportiv:

“Fotbalul românesc, la nivel de copii şi juniori, are mult de suferit. Sunt tipul de om căruia îi place să lucreze cu ei şi aş încerca să fac totul pentru a fi alături de ei în fiecare zi, pentru a-i ajuta să promoveze la echipele de senori din Liga a II-a sau din Liga I. Cel puţin până în vară, voi sta aproape de aceşti copii, chiar dacă şi acum cei de la naţionala de tineret fac o treabă foarte bună.

ADVERTISEMENT

“Să continuăm acest ritm”

Isăilă şi staff-ul său au reuşit lucruri foarte bune la naţionala de tineret şi trebuie să continuăm în acest ritm. Trebuie să obţinem calificarea, să promovăm jucători de la U19″ , a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!