Life

Radu și Amalia de la Mireasa, veste importantă pentru fani: ”Ai reușit să-mi repari inima”

Radu și Amalia, doi dintre foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale Mireasa, au dezvăluit fericirea pe care o simt în prezent. Destinul le-a făcut cea mai frumoasă surpriză.
14.03.2022 | 18:14
Radu si Amalia de la Mireasa veste importanta pentru fani Ai reusit sami repari inima
Radu și Amalia, foști concurenți Mireasa, au dat vestea cea mare. Cei doi formează un cuplu. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi participanți de la Antena 1 au venit cu o veste importantă pentru fani, după ce fiecare dintre ei și-a căutat sufletul pereche în emisiunea moderată de Simona Gherghe. Ei au făcut parte din sezoane diferite.

Radu și Amalia, foști concurenți Mireasa, au dat vestea cea mare. Cei doi formează un cuplu

Radu Bobelică, câștigătorul sezonului doi al emisiunii Mireasa și Amalia, fostă concurentă în sezonul patru, au ales să împărtășească cu fanii vestea cea mare după ce fiecare și-a încheiat vechea poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Tânărul a divorțat de Mădălina, în timp ce frumoasa brunetă și-a anunțat separarea de John la scurt timp după încheierea filmărilor de la Antena 1. În prezent, drumurile celor doi s-au întâlnit și formează un cuplu.

„Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână”, este mesajul lăsat de Amalia de la Mireasa în dreptul unei fotografii cu actualul partener de viață, Radu, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Grija și blândețea ta / Mi-au redat încrederea / Ai reușit să-mi repari inima! / Cum să îți mulțumesc, iubire, ești superbă pentru mine”, a scris la rândul său fostul concurent de la Mireasa, în dreptul pozei postate de brunetă.

Radu și Amalia, cel mai nou cuplu. Cum a reacționat Mădălina

Mădălina, fosta soție a lui Radu, nu a trecut cu vederea noua relație. Fosta câștigătoare a emisiunii Mireasa a mărturisit că este pregătită să se îndrăgostească din nou, mai ales că are numai 26 de ani și toată viața înainte.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 nu a dorit să vorbească prea mult despre despărțirea de Radu, precizând că motivele divorțului vor fi știute numai de ei. Din păcate, dragostea și sacrificiile nu au fost de ajuns pentru a-i ține împreună.

Mai mult decât atât, Mădălina a subliniat că ar fi trebuit să pună punct mariajului de mult mai multă vreme, în ciuda faptului că a vrut întotdeauna o familie unită și fericită.

ADVERTISEMENT
Tags: