Fotbal intern

Radu Banciu, acuze de blat la adresa lui Hagi în direct la TV: „De asta nu vreau să prindă Viitorul play-off-ul”

24.02.2020 | 09:12
Radu Banciu acuze de blat la adresa lui Hagi in direct la TV De asta nu vreau sa prinda Viitorul playofful
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Radu Banciu a avut o reacție extrem de acidă la adresa lui Gică Hagi și a Viitorului, despre care a spus că nu își dorește să intre în play-off, acuzându-l pe „Rege” de blaturi.

Radu Banciu, acuze de blat la adresa lui Hagi în direct la TV

Radu Banicu este recunoscut pentru criticile sale dure și opiniile controversate în mai multe subiecte, iar ultima declarație a jurnalistului l-a vizat în mod direct pe Gică Hagi, pe care l-a acuzat de blaturi.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar conveni ca Viitorul să rămână acasă pentru că ar fi mai puține blaturi în play-off! Viitorul avea niște relații particulare și cu CFR, și cu FCSB. Am fi avut patru meciuri… Eu nu zic că ieșeau toate trucate, eu zic că erau suspiciuni. Generau suspiciuni”, a spus Radu Banciu.

„Viitorul nu e o echipă foarte iubită de cei care se uită la TV”

Radu Banciu a continuat și a declarat că Viitorul nu este iubită de microbiștii care se uită la TV la Casa Pariurilor Liga 1: „Viitorul nu e o echipă foarte iubită de cei care se uită la TV. Hagi în play-out trebuie să ajute Voluntariul să nu retrogradeze. Asta e miza și asta vorbește toată lumea, să scape FC Voluntari”.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Viitorul a ratat în premieră intrarea în play-off, după remiza de pe teren propriu cu Academica Clinceni (0-0), dar chiar și cu o victorie împotriva ilfovenilor, trupa lui Gică Hagi nu s-ar fi calificat, pentru că Gaz Metan a învins-o pe Dinamo (1-0), iar Astra a terminat la egalitate meciul cu Sepsi (2-2).

La finalul meciului, Gică Hagi a fost resemnat după ratarea intrării în play-off: Asta este, nu azi s-a pierdut calificarea în play-off. Au fost mai multe meciuri în toamnă, în care nu am jucat așa cum trebuie. Am făcut anumite greșeli, am jucat destul de bine, am avut ocazii, dar a existat precipitare și asta e”.

ADVERTISEMENT

„În continuare trebuie să muncim, să arătăm cât de buni suntem și să fim entuziaști”, a încheiat „Regele”.

  • 7 este locul pe care a terminat Viitorul sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1 
Tags: