News

Radu Banciu anunță desființarea PSD. Când va dispărea cel mai important partid de opoziție, în viziunea jurnalistului

29.09.2020 | 10:30
Radu Banciu anunta desfiintarea PSD Cand va disparea cel mai important partid de opozitie in viziunea jurnalistului
ADVERTISEMENT

Radu Banciu face o previziune sumbră pentru un mare partid din România după aflarea rezultatului la alegerile locale desfășurate duminică, 27 septembrie.

Realizatorul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de la B1 TV anunță că PSD, prin evoluția de la acest scrutin, se apropie tot mai mult de dispariție.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul merge mai departe și spune că social-democrații mai au puține luni de existență pe scena politică internă.

Radu Banciu prevestește desființarea PSD. Când va dispărea cel mai important partid de opoziție

La o zi după alegerile locale din România, Radu Banciu a spus, în emisiunea sa de pamflet pe care o realizează zilnic că, prin prestația la aceste alegeri locale PSD, a mai făcut un pas spre dispariție.

ADVERTISEMENT

Omul de televiziune spune că apusul social-democraților se va produce până la sfârșitul anului. Acesta ironizează partidul din Opoziție, despre care spune că ”a stat la conducerea României mai mult decât Nicolae Ceaușescu”.

”Rezultatele la București sunt așteptate. PSD e în derivă. Va pierde și parlamentarele. Așa cum spuneam la sfârșitul anului trecut, că am senzația că sunt singurul care a spus-o, ei bine, am avut dreptate.

ADVERTISEMENT

PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020. Iată că suntem foarte aproape de acest verdict, unul implacabil întrucât, după înfrângerea de la europarlamentare, toți escrocii care vor mai rămâne în partidul ăsta vor pleca la altele, pentru că nu va mai fi nimic de pârjolit acolo.

Dar vreau să le transmit tolomacilor din PSD, alegătorilor lor în primul rând și doamnei Firea faptul că nu e o înfrângere. Au stat mai mult la conducerea României decât a stat Nicolae Ceaușescu. Să nu uităm! Deci de 30 de ani nu auzim decât povestea asta cu pensii, cu salarii, cu pufuleți și cu pufarin, dar construcții ioc!”, a spus Banciu la B1.

ADVERTISEMENT

Radu Banciu, ironic și cu PNL/USR-PLUS

Radu Banciu nu-i menajează nici pe câștigătorii alegerilor din Capitală, alianța de dreapta PNL/USR-PLUS. Despre liberali spune că sunt un partid fără soluții, iar despre cei din USR-PLUS că nici măcar nu alcătuiesc o formațiune politică.

”Pe de altă parte, noi nu fanfaronăm. Nu am pus umărul la venirea PNL la Putere, deși invariabil când pierde adversarul tău cineva tot trebuie să ajungă pe prima treaptă.

Au venit ăștia de la USR și PLUS care tot nu sunt un partid nici astăzi și care nu dau semne că vor deveni vreodată. Numai amintirea aia grețoasă a semi-mandatului lui Dacian Cioloș ne face să ne zbârlim ca niște hârciogi în ploaie. Deci zero perspective.

Iar această mitocănie a liberalilor, care până la urmă nu au avut nici de data asta candidat la București și care au câștigat mai puține consilii județene pe țară decât PSD, nu e totuși încă un reviriment anunțat, mai ales că acest partid, îl știm deja din pandemie, nu are soluții”, a mai spus Radu Banciu.

ADVERTISEMENT