News

Radu Banciu, cascadă de ironii după ce Liviu Pleșoianu i-a declarat război Vioricăi Dăncilă! „Va fi un fel de David contra Goliat sau de țânțar contra armăsar”

26.08.2019 | 15:38
Radu Banciu cascada de ironii dupa ce Liviu Plesoianu ia declarat razboi Vioricai Dancila Va fi un fel de David contra Goliat sau de tantar contra armasar

Radu Banciu nu a ezitat o clipă și a lansat o adevărată cascadă de ironii după ce Liviu Pleșoianu i-a declarat război Vioricăi Dăncilă! Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” s-a distrat teribil pe seama anunțului făcut de Pleșoianu, dar și de felul în care șefa Executivului a fost votată drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale. ”O mie de membrii PSD s-au strâns la București în acest week-end pentru a vota teatral, cu mâna ridicată, confirmarea nominalizării doamnei Dăncilă pentru Cotroceni.

Radu Banciu, cascadă de ironii după ce Liviu Pleșoianu i-a declarat război Vioricăi Dăncilă!

Este bătut în cuie de aici înainte, cu tot optimismul posibil, acest partid care n-a mai dat președintele României din anul 2000, încearcă sa modifice puțin sprectul nostru politic prezidențial. Ar fi o uriașă surpriză, toată lumea spune si pe plan intern și pe plan internațional că tocmai Viorica Dăncilă, prima femeie care candidează din partea PSD-ului la alegerile prezidențiale și ar fi prima femeie care ar deveni președinte al României să se impună, ea venind de nicăieri.

Toată lumea îi știe parcursul să spunem politic”, a spus Radu Banciu care nu s-a oprit aici. „La întrebarea ”Ce calități are doamna Dăncilă să se prezinte la alegerile prezidențiale?” cei care erau în apropierea microfonului și care sigur că nu vedeau venind această întrebare, una care, pana la urmă, nu prea-și are rostul în cazul doamnei Dăncilă, au spus că este muncitoare (…)

Radu Banciu, cascadă de ironii după ce Liviu Pleșoianu i-a declarat război Vioricăi Dăncilă! Radu Banciu
Radu Banciu a comentat ultimele evenimente din PSD. Sursa foto – facebook

Cum a râs Banciu de ultimele evenimente din PSD

Sigur că nu toți PSD-iștii sunt de acord cu pe care le-am spus mai devreme. De exemplu deputatul Liviu Peșoianu a lansat un virulent atac la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care tot partidul a votat-o, a fost o unanimitate de elefant, o unanimitate de trib tanzanian, deci s-a votat cu degetele pe sus. Există, însă, și o opoziție la doamna Dăncilă, Liviu Pleșoianu, care-și mai anunțase intenția de a candida în câteva rânduri, acest tăricean Pleșoianu, întrucât și el o ține una și bună că trebuie să candideze. Bine, o va face ca independent, nu se va lăsa.

Are el ceva de demonstrat. Vă dați seama, va fi un fel de David contra Goliat sau de țânțar contra armăsar. Cum ar putea oare Liviu Pleșoianu ca independent să se lupte cu ”Titanicul” PSD? Toată mașinăria aia infernală care va ieși din port ca să o însoțească pe doamna Dăncilă pe drumurile bătătorite ale alegerilor prezidențiale, unde PSD-ul are mai multe ambiții ca niciodată, și mai ales că, speră doamna Dăncilă, plecând cu șansa a doua pe hârtie”, a comentat Radu Banciu.