Sport
notix pixel id

Alex Cicâldău, palmă pentru Radu Banciu după ironiile dinaintea meciului cu Marseille: „Vin în izmene dacă marchează!”. Video

Radu Banciu a pus un pariu cu urmăritorii fideli ai emisiunii sale, spunând că în cazul în care Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan vor marca împotriva lui Marseille, va veni în „izmene” la TV.
25.11.2021 | 21:28
Alex Cicâldău, palmă pentru Radu Banciu după ironiile dinaintea meciului cu Marseille: „Vin în izmene dacă marchează!”. Video
Alex Cicâldău, palmă pentru Radu Banciu după ironiile dinaintea meciului cu Marseille. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Este drept, jurnalistul pusese pariul doar dacă fotbaliștii români ar fi înscris pe Velodrome, însă după golul marcat de Alex Cicâldău pe teren propriu cu Marseille, fanii îi cer jurnalistului să își țină promisiunea.

Alexandru Cicâldău a avut nevoie de doar 12 minute pentru a deschide scorul în duelul dintre Galatasaray și Marseille, tot el fiind cel care a provocat autogolul lui Caleta-Car.

Alex Cicâldău, palmă pentru Radu Banciu după ironiile dinaintea meciului cu Marseille

Radu Banciu i-a ironizat în stilul caracteristic pe Alexandru Cicâldău și pe Olimpiu Moruțan, ambii fotbaliști la Galatasaray, formație care s-a întâlnit cu Olympique Marseille, echipa de suflet a jurnalistului, în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că va veni „în izmene” la emisiune dacă unul dintre cei doi va reuși să marcheze pe Velodrome, lucru care nu s-a întâmplat, însă fanii îi cer să își respecte promisiunea, după prima repriză impresionantă făcută de Alexandru Cicâldău, la duelul din Turcia.

„Izmenele sunt numai în cazul în care Moruțan sau Cicâldău marchează pe Velodrome, nu dacă marchează altcineva de la Galata.

ADVERTISEMENT

Pariul a fost făcut doar pe acești doi habarniști, care se duc și ei să joace în sfârșit pe un stadion calumea, cum ar fi spus Payet.

Dacă vor marca, da, vin în izmene, ar fi niște izmene meritate”, spunea Radu Banciu, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău, repriză de vis în Galatasaray – Marseille

Alexandru Cicâldău a avut o primă repriză impresionantă în confruntarea dintre Galatasaray și Marseille. Mijlocașul român a avut nevoie de doar 12 minute pentru a deschide scorul și tot el a fost jucătorul care l-a făcut pe Caleta-Car să își trimită mingea în proprie poartă, în minutul 30.

În minutul 36, Alexandru Cicâldău a fost implicat și într-o busculadă cu jucătorii lui Marseille, primind cartonașul galben din partea arbitrului.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău este unul dintre fotbaliștii în care Fatih Terim are mare încredere, motiv pentru care a insistat ca Galatasaray să plătească 6.500.000 de euro pentru a-l transfera în vară de la Universitatea Craiova.

Olimpiu Moruțan a început ca rezervă meciul cu Marseille și a fost introdus în teren, în minutul 51, chiar în locul lui Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Alexandru Cicâldău
  • 9.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik