Fotbal international

Radu Banciu, devastator la adresa lui Lionel Messi: „Nici nu știe să numere suma aia!”

01.02.2021 | 23:57
Radu Banciu devastator la adresa lui Lionel Messi Nici nu stie sa numere suma aia
ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de televiziune Radu Banciu a lansat un atac devastator la adresa lui Lionel Messi după scandalul provocat de salariul astronomic pe care fotbalistul argentinian îl încasează la FC Barcelona.

Radu Banciu consideră nejustificată suma pe care Lionel Messi o primește, și atacă în general pe toți fotbaliștii ale căror salarii sunt de ordinul zecilor de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după dezvăluirea publicației iberice El Mundo, conform căreia argentinianul a semnat în 2017 un contract de 555.237.619 de euro, valabil până în 2021.

Radu Banciu, devastator la adresa lui Lionel Messi: „Cum să îi dai 555 de milioane?”

“Între Messi și cel care i-a dat banii, hoțul e Messi. Se spune mereu că fotbalistul nu e de vină și că prost e ăla care îi dă. Fotbalistul e de fapt un hoț, pentru că el șantajează patronul să-i dea banii. Întotdeauna fotbalistul este hoțul, pentru că șantajează.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii sunt ca jefuitorii de bănci, pentru că dacă era corect, Messi spunea patronului să-i dea cât crede de cuvință. Cât ia Messi, nu ia toată redacția Look într-o viață. Ce poți face cu banii aceștia? Asta e întrebarea. Dacă ai 6 milioane de euro, poți să cheltui timp de 50 de ani 10.000 de euro pe lună, darămite la 555.000.000 de euro, de-aici intervine și evaziunea fiscală.

Ți se pare normal ca în zilele noastre un fotbalist să câștige astfel de sume, chiar și Messi. Cum să-i dai unui om atâția bani, un om care nici nu știe să numere suma aia…nota doi pentru Messi”, a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii Notele lui Banciu de pe Looksport.

ADVERTISEMENT

FC Barcelona condamnă dezvăluirile din El Mundo

Clubul FC Barcelona condamnă ferm dezvăluirile făcute de El Mundo și se delimitează de informațiile apărute în presă: “Având în vedere informațiile publicate azi (sâmbătă, 30 ianuarie) de ziarul El Mundo referitoare la contractul dintre Barcelona și Lionel Messi, clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți.

FC Barcelona nu are absolut nicio responsabilitate pentru publicarea acestui document și va lua măsurile legale necesare împotriva ziarului El Mundo pentru toate daunele care le-ar putea produce acesta.

ADVERTISEMENT

FC Barcelona își exprimă susținerea necondiționată față de Lionel Messi în această situație în care se încearcă discreditarea imaginii sale și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie”, se arată în comunicatul oficial emis de clubul catalan.

ADVERTISEMENT