Sport

Radu Banciu îi desființează pe Mihai Mironică și pe Ioana Cosma: „Nu îi înghite nimeni! Emisiunea lor nu aducea niciun profit!”

Jurnalistul Radu Banciu a lansat un atac fără precedent la adresa Ioanei Cosma și a lui Mihai Mironică, demiși de trustul PRO.
24.01.2023 | 13:42
Radu Banciu ii desfiinteaza pe Mihai Mironica si pe Ioana Cosma Nu ii inghite nimeni Emisiunea lor nu aducea niciun profit
Radu Banciu îi atacă dur pe Ioana Cosma și Mihai Mironică. Sursă foto: captură Football All Inclusive
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că emisiunea „Ora exactă în sport” va fi scoasă din grila de programe, iar vedetele Ioana Cosma și Mihai Mironică vor fi concediate începând cu data de 5 februarie. Radu Banciu a avut un discurs extrem de acid la adresa celor doi.

Radu Banciu, „săgeți otrăvite” către Ioana Cosma și Mihai Mironică: „O emisiune proastă, fără audiențe”

Radu Banciu a comentat în stilul caracteristic cutremurul de la PRO TV și nu are de gând să le întindă o mână de ajutor nici Ioanei Cosma, nici lui Mihai Mironică.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a comentat scandalul de la ProArena în cadrul emisiunii Football All-Inclusive de la Prima Sport„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV”.

Ba, mai mult, cei doi nu ar fi deloc agreați în redacție și nu se pot folosi de relații sau conexiuni: „Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe”.

ADVERTISEMENT

Radu Banciu anunță o posibilă destinație pentru cei doi moderatori TV: „La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cosma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport”

Radu Banciu e de părere că Mihai Mironică, și Ioana Cosma ar putea avea parte de un „transfer”: „Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici. La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cosma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport”.

Banciu însă a pus-o la zid pe Ioana Cosma, pe care a criticat-o în termeni duri: „Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe.

ADVERTISEMENT

Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a mai surprins jurnalistul.

FANATIK a aflat culisele îndepărtării lui Mihai Mironică și a Ioanei Cosma din trustul Pro. Unul din motive: revolta împotriva numirii lui Vlad Enăchescu

FANATIK a dezvăluit că problemele dintre conducerea PRO TV și conducerea departamentului sport au început în urmă cu mai be un an.

ADVERTISEMENT

Principalul motiv a fost ratingul slab, dar și o revoltă a jurnaliștilor, care s-au opus numirii lui Vlad Enăchescu ca ‘Head of Sports’. Mutarea a fost anunțată oficial pe data de 8 noiembrie 2021, însă CEO-ul PRO TV, lituanianul Aleksandras Cesnavicius s-a lovit de refuzul categoric al tuturor celor din departamentul sport, care au făcut scut în jurul lui Ionuț Coandă.

Astfel, conducerea PRO TV a fost forțată să renunțe la Vlad Enăchescu după doar 24 de ore de la numirea în funcție. Șapte jurnaliști au mers în biroul lui Cesnavicius îmbrăcați în negru din cap până în picioare, ca formă de protest față de ceea ce ei considerau “uciderea departamentului de sport”. Au spus clar și răspicat că nu doresc să lucreze cu Vlad Enăchescu, iar CEO-ul a cedat în fața acestui val de presiune, deși nu i-a picat deloc bine modul în care i s-a forțat mâna. Printre protestatari s-au aflat și Ioana Cosma și Mihai Mironică.

ADVERTISEMENT