Simona Halep

Radu Banciu îl jignește pe iubitul Simonei Halep. Ce a spus despre Toni Iuruc

10.09.2020 | 11:59
Radu Banciu il jigneste pe iubitul Simonei Halep Ce a spus despre Toni Iuruc
Radu Banciu îl jignește pe iubitul Simonei Halep. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Banciu îl jignește pe iubitul Simonei Halep. Aflată pe locul 2 în ierarhia WTA, tenismena născută în Constanța trăiește o poveste de dragoste alături de afaceristul Toni Iuruc. Cei doi sunt împreună încă din 2019 și au o relație discretă, însă foarte apropiată.

Recent, Simona Halep a participat la botezul nepoțelului său și a fost însoțită și de iubitul ei. Tenismena a atras atenția grație rochiei Valentino pe care a ales să o poarte la eveniment. Botezul lui Stere, nepotul Simonei Halep, a avut loc marți, 8 septembrie.

ADVERTISEMENT

Evenimentul nu a fost unul fastuos, familia micuțului Stere fiind foarte atentă la respectarea restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, însă au existat toate elementele necesare unei petreceri reușite, printre care și un candy bar. Prezența Simonei Halep, la brațul iubitului său, a fost cea care a atras, însă, atenția tuturor.

Radu Banciu îl jignește pe iubitul Simonei Halep. Cum l-a atacat pe Toni Iuruc

Cunoscut pentru comentariile sale extrem de acide, realizatorul TV Radu Banciu a observat și el fotografiile de la botezul nepotului Simonei Halep și nu a ratat ocazia de a-l critica în termeni duri pe iubitul acesteia. Radu Banciu consideră că afaceristul nu este demn de a fi iubitul lui Halep.

ADVERTISEMENT

„Iat-o pe Simona Halep, strălucitoare în brațele unui nimeni! Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc sau ce? Hai să fim serioși… O să spuneți că la ei e cu tradiție. Lasă-mă cu tradiția. Am ajuns să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu „Ciuruc”? Ce tradiții sunt astea?”, a comentat Banciu în emisiunea sa de la B1 TV.

Realizatorul TV a criticat-o în termeni duri și pe Simona Halep în trecut, însă de această dată a ales să își îndrepte cuvintele dure către iubitul acesteia. În trecut, Banciu a comparat-o pe Simona Halep cu Elena Ceaușescu, conform site-ului Realitatea.

ADVERTISEMENT

Cu cine crede Banciu că ar trebui să se cupleze Simona Halep

Radu Banciu îl jignește pe iubitul Simonei Halep, însă nu se rezumă numai la asta. Realizatorul TV i-a oferit chiar niște alternativei jucătoarei care va fi principala favorită la Roland Garros. Banciu crede că Halep trebuia să se cupleze tot cu un jucător de tenis.

„De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că el e îndrăgostit de Elina Svitolina, care este mai nasoală decât Halep. În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele, aș fi fugit în lume. Mă luau Monfils sau Tsonga, mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă și nu mă mai întorceam”, a adăugat realizatorul TV.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a participat la actuala ediție a US Open, însă va lua parte la sezonul european de pe zgură. Românca pornește ca favorită atât la Roma cât și la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, pentru că Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, a decis să nu participe la aceste competiții din cauza pandemiei de coronavirus.

 

ADVERTISEMENT