Radu Banciu l-a atacat pe Dumitru Dragomir: “Un golănel! Ai făcut puşcărie pe vremea lui Ceauşescu”

Gabriela Gheorghe   
în Fotbal intern
11/09/2020, 17:49
Radu Banciu l-a atacat pe Dumitru Dragomir: “Un golănel! Ai făcut puşcărie pe vremea lui Ceauşescu”
Dumitru Dragomir in tribuna la meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Middlesbrough FC, contand pentru semifinala tur a Cupei UEFA, desfasurat pe Stadionul National din Bucuresti, joi 20 aprilie 2006. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jurnalistul Radu Banciu a lansat un atac jignitor asupra fostului președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal, la puțin timp după ce Dumitru Dragomir (74 de ani) a fost implicat într-un mare scandal pe Calea Victoriei din Capitală.

Dragomir, fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost parte a unui scandal, joi noaptea, pe Calea Victoriei, după ce un om a început să-i reproșeze, pe un ton violent, mai multe episoade din trecut.

Chiar dacă în primă fază Dumitru Dragomir a fost calm și nu a reacționat la insulte, mai apoi fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vrut să-l bată, dar a fost oprit la timp de un alt om care era cu el.

Cine mai candidează la Consiliul Județean al Bucureștiului

Dumitru Dragomir va candida din partea Partidului Social Democrat, împreună cu alte nume ca Anghel Iordănescu, Cornel Dinu sau Elisabeta Lipă, pentru un loc la Consiliul Județean al Capitalei. Candidatura fostului președinte a provocat furia lui Banciu.

„Cum să candidezi mă, la 30 de ani de la Revoluție, tu, un pușcăriaș, un golănel, un amărât la vremea respectivă, ai făcut pușcărie în epoca Ceaușescu, ai fost cine ai fost în toții anii ăștia și după 30 de ani, n-ai găsit nimic mai bun decât să candidezi la Consiliul Local?

Poporul ăsta nu merită mai mult decât un Mitică Dragomir la 30 de ani de la Revoluție”, a declarat Radu Banciu, la postul B1 TV.

„Le-am dat o lecție de marketing celor care au regizat mizeria aia împotriva Gabrielei Firea!”

Cel care l-a jignit pe Dumitru Dragomir este un protestatar care s-a făcut cunoscut în timpul protestelor contra PSD-ului.

Marian Ceaușescu l-a oprit pe fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal după ce a acesta a ieșit dintr-o emisiune a televiziunii B1 TV.

Fostul conducător al LPF a fost numit ”scursură comunistă, slugă, lichea, jigodie”. Dumitru Dragomir a vorbit pentru FANATIK apoi despre scandalul de la B1 TV: „Le-am dat o lecție de marketing celor care au regizat mizeria aia împotriva Gabrielei Firea!”

Închide ×