Fotbal intern

Radu Banciu l-a făcut praf pe arbitrul de la Young Boys – CFR Cluj: „Un pungaș de primă mână! Îl cunosc”

11.12.2020 | 22:26
Radu Banciu la facut praf pe arbitrul de la Young Boys  CFR Cluj Un pungas de prima mana Il cunosc
ADVERTISEMENT

Radu Banciu s-a înscris și el pe lista contestatarilor lui Benoît Bastien. Arbitrul francez a distrus meciul dintre Young Boys și CFR Cluj, după ce a acordat un penalty mult prea ușor pentru gazde în prelungiri.

Realizatorul emisiunii „Football All Inclusive”, de la Look Sport, și mare susținător al lui Olimpique de Marseille, Banciu e de părere că Bastien e unul dintre cei mai slabi arbitri din Franța, el fiind responsabil pentru introducerea VAR în Ligue 1, după ce a distrus un derby Lyon – OM.

ADVERTISEMENT

Benoît Bastien i-a scos din minți pe ardeleni, care au fost la doar câteva minute de a doua calificare consecutivă în „primăvara” Europa League.

Banciu, dezvăluiri incredibile despre Benoît Bastien: „Un pungaș de primă mână! Îl ştiu mai bine şi decât familia lui”

„Benoît Bastien este omul care a adus VAR-ul în Franţa! Din cauza lipsei sale de competenţe, francezii au făcut apel la VAR. El este cel care a arbitrat un Lyon – Marseille, pe vremea lui Bielsa. OM a marcat un gol valabil al lui Lucas Ocampos, pe care el nu l-a văzut. A ieşit un scandal cât casa pentru că Marseille ar fi câştigat campionatul dacă valida acel gol.

ADVERTISEMENT

Mingea a depăşit cu câţiva centimetri linia porţii, iar acela a fost momentul în care, la presiunea marilor cluburi, nu a lui PSG, a marilor cluburi franceze, s-a instituit VAR-ul. Monsieur Bastien din acest motiv arbitrează în cupele europene.

 Acum sper că îi convingem şi pe cei care nu credeau în astfel de teorii că nu arbitrezi niciodată la acest nivel dacă eşti un arbitru serios. S-a văzut ieri motivul pentru care acest arbitru de duzină a ajuns să facă şi el parte dintr-o brigadă europeană.

ADVERTISEMENT

Sigur că nu nenoroceşte meciurile din Champions League, dar a dat trei cartonaşe roşii, l-a eliminat şi pe Djokovic până la urmă. Îl cunosc din campionatul Franţei mai bine decât oricine! Îl ştiu mai bine şi decât familia lui. Ştiu ce arbitrează. E un pungaş de primă mână şi s-a văzut aseară cum a arbitrat”, a declarat Radu Banciu, la Look Sport.

Benoît Bastien, arbitrul care a scos-o din Europa League pe CFR Cluj

În acest sezon de Ligue 1, Benoît Bastien a arbitrat șapte partide, în care a dat nu mai puțin de 29 de cartonașe galbene, o medie mai mai de trei avertismente pe meci. Deși în Young Boys – CFR Cluj a scos de trei ori cartonașul roșu, centralul de 37 de ani nu e un fan al eliminărilor.

ADVERTISEMENT

În ediția 2020-2021, în cele 14 meciuri „fluierate” până la acest duel, Bastien a dat doar trei „roșii” și doar două au fost arătate direct. La Berna, toate cele trei cartonașe roșii au fost arătate direct.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: