Sport

Radu Banciu mătură pe jos cu Lionel Messi după Club Brugge – PSG: „Cum dracului a cucerit șase Baloane de aur?”

Radu Banciu a măturat cu Lionel Messi după prestația avută de argentinian în Club Brugge - PSG, scor 1-1.
16.09.2021 | 20:45
Radu Banciu matura pe jos cu Lionel Messi dupa Club Brugge  PSG Cum dracului a cucerit sase Baloane de aur
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Radu Banciu nu a avut milă de PSG după remiza surprinzătoare cu Club Brugge, din Champions League, ținta principală a sa fiind Lionel Messi.

Radu Banciu l-a făcut praf pe starul argentinian, despre care nu înțelege cum a câștigat cele șase Baloane de Aur, fiind de altfel jucătorul cu cele mai multe astfel de trofee.

ADVERTISEMENT

Radu Banciu a măturat pe jos cu Lionel Messi după Club Brugge – PSG

Radu Banciu nu a avut milă de Lionel Messi, care a debutat pentru PSG în Champions League, jurnalistul punând la îndoială cele șase Baloane de Aur câștigate de starul argentinian:

„Ieri se vedea că Brugge avea o clasă peste PSG, au jucat cu o determinare fenomenală. Un PSG de coate goale, de Lorient, de Le Mans în Cupă.

ADVERTISEMENT

Imediat, dar imediat cum nu a mai fost un arbitru francez nu au mai câştigat. Dacă bate Lyon duminică, Pochettino e out. E cel mai slab antrenor. Ce faţă de imbecil! L-am văzut aseară…Bă, deci nimic!”.

„Comentariile au fost delicioase, m-am trezit la ora 06:00 să citesc L’Equipe. Doar titluri din astea, tipic franţuzeşti. Au vorbit doar despre ăştia trei, au făcut doar sondaje dacă va câştiga PSG Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Acum toate întrebările sunt în stilul francez: >, >. Şi ce dacă descompletează echipa? Dă-le dracului de goluri. Putea să dea Brugge şapte şi voi să daţi opt”, a mai spus Radu Banciu în emisiunea Football All Inclusive.

„Ești muci, mă!”

„Nu are viteză! Când te uiţi la el, cum dracului a câştigat şase Baloane de Aur? Sigur, în afara de tehnica aia pe cutia de telefon.

ADVERTISEMENT

Dacă i-ai dat o minge în faţă şi intră un Pape Gueye (n.r. – mijlocaşul defensiv al lui Marseille) la tine, ai rămas fără ambele picioare.

Tu nu ştii să faci nimic pe teren, nu ai nimic. La noi, în Ligue 1, nu e aşa, nu merge cu mingicăreală în careu. Aici trebuie să ai forţă fizică”, a continuat Radu Banciu.

„Fiecare echipă din Ligue 1 are doi-trei pălăi care, dacă ţi-au dat la gioale, nu te mai ridici. Vezi cazul lui Neymar, care stă numai pe jos.

Orice echipă, orice Angers, orice Guingamp, orice Amiens au doi-trei din ăştia de nu ai auzit de ei, paznici la supermarket, îţi rup picioarele oricine ai fi tu! Ce să faci tu, la 34 de ani? Eşti muci, mă!”, a mai spus jurnalistul.

ADVERTISEMENT
Tags: