News

Radu Banciu râde de Mihai Fifor: “S-ar putea să nu îl voteze nici la el în familie”

09.07.2019 | 14:12
Radu Banciu rade de Mihai Fifor Sar putea sa nu il voteze nici la el in familie

Radu Banciu râde de Mihai Fifor! Jurnalistul a comentat, în ediţia de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzată de televiziune B1, lista cu posibilii candidaţi ai PSD pentru alegerile prezidenţiale. Radu Banciu a vorbit în stilul său caracteristic despre fiecare social-democrat care apărea pe lista posibililor prezidențiabili PSD.

Radu Banciu râde de Mihai Fifor

“Pe data de 3 august, practic aproape peste o lună, vom şti prezidenţiabilul PSD. Avem o listă cu candidaţi, non-exhaustivă, cu doamna Viorica Dăncilă cap de listă, cu Eugen Teodorovici, cu Mihai Fifor, cu Cati Andronescu. Sper că e o greşeală, doamna Andronescu s-o fi înscris la privată, să ia şi ea o bicicletă de coarne, să meargă undeva, de exemplu la Băile Felix sau Lacul Roşu. (…) 

Deci, să ne întoarcem aici, Şerban Nicolae, Călin Popescu Tăriceanu şi, dacă vreţi, o ultimă surpriză un independent de ultimă clipă. Aşadar PSD are destule gloanţe, să vedem dacă ştie să şi le tragă, evident numele sunt tocite. Cum să te duci la prezidenţiale, Dumnezeule, cu Mihai Fifor? Mihai Fifor s-ar putea să nu îl voteze nici la el în familie. Şi ăia să creadă că e o eroare. Mihai Fifor care abia a scos capul pentru că ar fi unul din oamenii cei mai apropiaţi de Viorica Dăncilă”, a comentat Radu Banciu, la B1 Tv.

Radu Banciu râde de Mihai Fifor
Radu Banciu râde de Mihai Fifor

Viorica Dăncilă a anunțat lista cu prezidențiabili a PSD

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a vorbit vineri, la Brăila, despre lista posibililor candidați pentru alegerile prezidențiale. Aceasta a precizat că sunt mai multe nume din partid, la care se adaugă Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, dar și un independent. Toți vor fi supuși unui studiu sociologic, rezultatul urmând a cântări în luarea importantei decizii.

”Pe această listă este și domnul Teodorovici, și domnul Mihai Fifor, pe această listă sunt toți colegii care și-au exprima dorința de a candida, inclusiv Șerban Nicolae, inclusiv doamna Ecaterina Andronescu. Toți colegii care au spus: ‘Vrem să candidăm pentru alegerile prezidențiale’ au fost puși în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau o șansă tuturor colegilor care vor acest lucru. Pe lângă această listă, am făcut o listă cu liderii formațiunilor politice, pentru că e normal să facem această măsurătoare”, a spus, potrivit Agerpres, Dăncilă.

Premierul a dat asigurări că în sondaj a fost inclus și un independent, variantă de lucru neexclusă de PSD pentru alegerile prezidențiale din acest an.