Sport

Radu Banciu, răspuns după ironiile lui Gigi Becali: „El n-a făcut nimic niciodată din ce a promis”

17.04.2020 | 16:17
Radu Banciu raspuns dupa ironiile lui Gigi Becali El na facut nimic niciodata din ce a promis
Gigi Becali, patronul clubului FCSB. FOTO: Hepta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a ironizat pe Radu Banciu, după ce realizatorul TV a fost amendat de polițiști pentru că a părăsit domiciliu fără declarație pe propria răspundere. Prezentatorul a oferit un răspuns, în stilul caracteristic, patronului FCSB, pe care îl acuză că nu și-a respectat niciodată promisiunile.

Radu Banciu, răspuns pentru Gigi Becali

Gigi Becali și Radu Banciu au fost opriți, în ultimele zile, de polițiști în trafic pentru verificarea actelor necesare părăsirii domiciliului în situația actuală, cauzată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă niciunul nu a deținut declarație pe propria răspundere, doar Radu Banciu a fost amendat de autorități cu 2.000 de lei, situație ce a lansat o serie de ironii din partea lui Gigi Becali.

Patronul FCSB i-a transmis lui Radu Banciu că îi va achita amenda, iar răspunsul realizatorului TV nu a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Gigi a spus că îmi plătește amenda, dar așa spunea și când lucram acolo (n.r. la ProX), că îmi plătește salariul, că îmi plătește rata, că mă ia cu totul să mă ducă acolo, în lumea lui, să îmi dea nu știu ce de făcut pe la oile lui.

Bineînțeles, n-a făcut niciodată nimic din ce a promis. Măcar atât ar putea să facă și el. Ar putea, într-adevăr, să-mi plătească această amendă”, a transmis Radu Banciu, la B1 TV.

ADVERTISEMENT

„E bine că a luat amendă, poate îl mai trezește”

Gigi Becali a pornit dialogul de la distanță cu Radu Banciu recent, când transmitea că amenda primită de realizatorul TV poate veni și cu o parte pozitivă.

El tot timpul îi ia la mișto pe toți. Să-i dea tată amendă mereu. Îi plătesc eu acum, nu-i problemă. Eu am drag pentru toți oamenii, dar el și dacă se uită strâmb îi dă amendă. Și dacă avea hârtie îi ziceau că e falsă hârtia, că nu e bun tușul.

ADVERTISEMENT

O să îi dea mereu, să nu mai iasă pe stradă. El se ia de toată lumea, până și de Simona Halep. La el toți îs proști, doar el e deștept. Poate îl trezește și pe el puțin”, susținea Becali.

ADVERTISEMENT