News
notix pixel id

Radu Banciu: Udrea, un VARAN blond, un Dan Voiculescu mai simpatic

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seară, discursul Elenei Udrea din Plenul Parlamentului, înainte ca deputaţii să voteze cele 6 cereri de urmărirea începerii penale şi arestarea sa...
10.02.2015 | 12:30
Radu Banciu: Udrea, un VARAN blond, un Dan Voiculescu mai simpatic

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seară, discursul Elenei Udrea din Plenul Parlamentului, înainte ca deputaţii să voteze cele 6 cereri de urmărirea începerii penale şi arestarea sa preventivă în dosarele Gala Bute şi Microsoft.

Vezi video:

“Discursul, cu accente de holocaust, ca la gestapo, o victimă a sistemului, a vorbit cu o fatalitate pe care nu i-o cunoşteam, avea ceva din discursul PSD-ist al lunilor trecute când cădeau ca surcelele şi dădeau vina pe Băsescu. Ei bine, ea a dat vina pe toată societatea, mai puţin pe Traian Băsescu. Este deja aproape după gratii, la nici două luni de la încetarea mandatului lui Băsescu (…) Probabil Udrea va ajunge un fel de Iulia Timoşenko, trimiţând mesaje din puşcărie, devenind un Dan Voiculescu mai simpatic, un fel de Varan mai blond, o plăpândă hermelină”, a punctat Radu Banciu.

Sursă: www.reportervirtual.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri