RADU BELIGAN a murit la vîrsta de 97 de ani, după o carieră impresionantă!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 00:04
RADU BELIGAN a murit la vîrsta de 97 de ani, după o carieră impresionantă!

Actorul Radu Beligan a murit astăzi, la vârsta de 98 de ani. Anul trecut, în luna noiembrie, artistul a fost internat din cauza unor infecţii urinare, iar pe 25 aprilie a decis să îşi anuleze toate spectacolele din cauza unor probleme pe care le avea cu vocea.

Extrem de pasionat de meseria sa, maestrul a petrecut pe scena teatrului din România mai bine de 75 de ani, sărbătorind tot prin muncă şi împlinirea vârstei de 97 de ani, pe 14 decembrie 2015.

De altfel, la vârsta de 95 de ani artistul a primit titlul de cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena de teatru din partea Cărţii Recordurilor Guinness.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×