Radu Beligan a murit. Mesajul emoţionant al fiicei lui: ”Cuvintele sunt prea puţine”

RADU BELIGAN

Maestrul Radu Beligan a murit la vârsta de 97 de ani, însă amintirea momentelor magice de pe scenă, dar şi din afara ei vor dăinui pentru totdeauna pentru cei dragi şi pentru cei care l-au admirat.

Radu Beligan a murit. Fiica lui, Lamia Beligan, mărturisea în urmă cu doar câţiva ani ce simte pentru tatăl ei şi cât de recunoscătoare este pentru ceea ce a învăţat-o. ”M-a învăţat să trăiesc demn, frumos, să-mi respect publicul, îi sunt recunoscătoare, dar nu am nici pe sfert din puterea lui de muncă şi rigoarea lui profesională, însă mă apropii. El e un workaholic, cum ar spune englezii. Cuvintele sunt prea puţine, cum să spun în cuvinte iubirea? Pentru mine, tatăl meu a fost un real model în viaţă şi în profesie”, spunea Lamia Beligan, acum ceva vreme.

Radu Beligan a murit miercuri, la vârsta de 97 de ani, după ce se internase la spitalul Elias. Anul trecut, în luna noiembrie, artistul a fost internat din cauza unor infecţii urinare, iar pe 25 aprilie a decis să îşi anuleze toate spectacolele din cauza unor probleme pe care le avea cu vocea.

Sursă: www.libertatea.ro