Life

Radu Constantin, câștig de 30.000 de euro în două luni! Iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil a găsit secretul îmbogățirii

Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil, este unul dintre cei mai influenți și bogați vloggeri ai momentului. Care e secretul său?
04.10.2021 | 18:30
Radu Constantin castig de 30000 de euro in doua luni Iubitul Otnielei de la Bravo ai stil a gasit secretul imbogatirii
Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil, alături de partenera lui. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil, a dezvăluit recent secretul îmbogățirii sale. Tânărul vlogger care are aproape un milion de abonați pe Youtube a pornit un serial în care îi învață pe oameni cum să pornească o afacere de la 0 la un milion de euro.

Radu s-a făcut remarcat ca actor și regizor. Serialul său „Școala invers”, lansat în primul an al pandemiei a doborât orice record de audiență pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Tânărul a strâns peste 50 de milioane de vizualizări, dar nu s-a mulțumit cu asta. Iubitul Otnielei a continuat să facă vloguri și podcasturi cu invitați variați și și-a crescut veniturile din reclamele de pe Youtube, dar și din business-urile pe care le dezvoltă în paralel.

Radu Constantin, vloggerul-minune din România. Iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil face zeci de mii de euro lunar

Radu a spus într-un interviu recent că la fiecare 100.000 de euro pe care îi încasează, va dona 10.000 de euro oamenilor care vor să își îndeplinească visele, care sunt la început de drum în antreprenoriat.

ADVERTISEMENT

„Proiectul a luat naștere dintr-o glumă, pur și simplu am zis eu într-o seară: Bă, cum ar fi să fac un documentar despre afacerile astea 2, de la 0 la – 1 M de euro. Și apoi a venit peste mine gândul, păi da, dar dacă n-o să reușești… o să te faci de râs…o să fie nasol.

Corect, dar și dacă o să reușesc, intru în istorie. Așa că mi-am luat frica în buzunar și, cum îmi stă în fire, am zis c-o să risc…n-am stat prea mult pe gânduri, pentru că nu știu dacă aș mai fi făcut-o”, a declarat Radu Constantin pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

În cel mai recent vlog al său, Radu a spus că a câștigat 37.000 de euro în două luni din ideile sale, pe care le-a și dezvoltat.

radu constantin
Radu Constantin face vloguri despre afaceri pe Youtube, unde este urmărit de peste 900.000 de persoane. Captură Youtube

De la tablouri la jante luminiscente

Constantin are o serie de idei de afaceri, iar el este cel care intermediază ca produsele să ajungă la clienți. În unele cazuri, a făcut investiții destul de serioase și s-a interesat cum ar trebui să procedeze pentru a nu intra în conflict cu legea.

ADVERTISEMENT

Una dintre afacerile vloggerului, din care a scos zeci de mii de euro, este cea cu tablouri. Iubitului Otnielei i-a venit între timp o altă idee: jantele luminiscente.

Youtuber-ul nu s-a limitat doar la a vinde și a întreține anumite produse, ba chiar a venit cu inovații. Ideea jantelor luminiscente a prins destul de bine în rândul urmăritorilor săi. Tânărul își propune ca în viitor să ajungă la o cifră de afaceri de un milion de euro.

 

ADVERTISEMENT