Sport

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Sampdoria. „Am învățat multe de la Chiellini și Bonucci”. Video

Radu Drăgușin a fost împrumut de Juventus Torino la Sampdoria pentru un sezon. Fundașul român a fost prezentat oficial și a vorbit despre Bonucci și Chiellini
10.09.2021 | 19:52
Radu Dragusin a fost prezentat oficial la Sampdoria Am invatat multe de la Chiellini si Bonucci Video
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Sampdoria, echipă la care a fost împrumutat pentru un sezon de Juventus. Acesta a fost prezentat mai târziu pentru că fusese convocat la lotul național de tineret, acolo unde a fost subiect de scandal.

Radu Drăgușin despre Chiellini și Bonucci

Actualul jucător al Sampdoriei a vorbit despre legendarul cuplu de funași centrali Chiellini și Bonucci. „Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil, ce calități am. Mă simt bine aici, abia aștept să debutez.

ADVERTISEMENT

 M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni, Bonucci și Chiellini. Întotdeauna m-au ajutat, m-au sprijinit. De le ei poți învăța multe lucruri ca să te descurci pe teren.

Știu să intuiesc acțiunile adversarilor, sunt bun la marcaj și am și tehnică.

Acum, pot învăța și de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament”, a declarat românul.


Fundașul de 19 ani a jucat doar câteva minute în Serie A, fiind trimis în teren de Andrea Pirlo în minutul 90 al partidei din deplasare cu Genoa.

ADVERTISEMENT

Drăgușin ar putea debuta duminică pe Luigi Ferraris, în partida cu Inter, acolo unde evoluează internaționalul român, Ionuț Radu.

Florin Manea, desființat după scandalul cu Radu Drăgușin de la România U21

Florin Răducioiu l-a desființat pe Florin Manea după ce impresarul lui Radu Drăgușin a creat un scandal în jurul naționalei U21, atacându-l pe Florin Bratu, care nu l-a titularizat pe tânărul fundaș în meciul cu Georgia U21, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Florin Manea îi face un mare deserviciu jucătorului. Cu cât îți impui mai mult jucătorul la echipă, cu atât nu este un lucru bun.

Bratu are un plan, iar în momentul de față, probabil, Drăgușin nu e jucătorul pe care îl vrea antrenorul. E momentul să ne calmăm cu toții și să-l lăsăm pe selecționer să-și facă propria idee de joc.

ADVERTISEMENT

Drăgușin a crescut mult, a învățat mult de unde să joace. Dar dacă nu joci, unde să fie băgat. Să demonstreze că merită acest tricou, să joace la Sampdoria, iar antrenorul să fie lăsat în pace.

Să nu uităm de Chiricheș când nu juca și era convocat. Juca slab, tocmai pentru că nu avea meciuri în picioare”, a spus Florin Răducioiu

ADVERTISEMENT