Sport

Radu Drăguşin, primul debut al lui Edi Iordănescu?! Jucătorul lui Juventus, şanse mari să fie convocat la amicalele din martie. Exclusiv

Radu Drăguşin a fost declarat de italieni cel mai bun om al meciului cu Milan. Din informaţiile FANATIK, jucătorul care aparţine de Juventus are şanse mari să fie convocat în premieră la naţionala mare a României.
21.02.2022 | 09:18
Radu Dragusin primul debut al lui Edi Iordanescu Jucatorul lui Juventus sanse mari sa fie convocat la amicalele din martie Exclusiv
Edi Iordănescu l-a debutat pe Radu Drăguşin în martie 2022, dar stoperul a devenit titular abia din martie 2023. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a fost împrumutat în această iarnă de Juventus la Salernitana. Fundaşul român a fost integralist până acum în cele trei meciuri disputate la noua echipă, fiind declarat cel mai bun om al meciului cu AC Milan, încheiat 2-2.

Radu Drăguşin, primul debut al lui Edi Iordănescu?! Şanse mari să fie convocat la amicalele din martie

Din informaţiile FANATIK, fundaşul central are şanse uriaşe să fie convocat de Edi Iordănescu la amicalele din luna martie cu Grecia şi Israel. Astfel  Drăguşin ar putea fi primul jucător pe care Iordănescu îl debutează la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Radu Drăguşin a evoluat în 16 meciuri din Serie A, la Sampdoria şi Salernitana. În vară, fundaşul central se va întoarce la Juventus, formaţie de care aparţine şi care l-a împrumutat.

Edi Iordănescu îl monitorizează atent: “E un jucător foarte promițător”

Evoluţiile excelente din ultima perioadă nu au trecut neobservate, iar selecţionerul Edi Iordănescu a declarat că urmăreşte cu atenţie fiecare meci al lui Drăguşin în Serie A, pe care îl consideră unul dintre jucătorii care pot avansa rapid la prima reprezentativă:

ADVERTISEMENT

“El are avantajul că deja, fiind în circuitul echipei U21, poate, în eventualitatea în care va continua să joace și să se impună la club, să facă trecerea mai rapid. E un jucător foarte promițător”, a spus Iordănescu.

FANATIK a aflat că Radu Drăguşin este foarte aproape de debutul la naţionala mare, iar dacă evoluţiile sale vor continua să fie pe o pantă ascendentă ar putea deveni unul dintre jucătorii importanţi ai primei reprezentative.

ADVERTISEMENT

Drăguşin şi scandalul de la tineret! Florin Manea, după ce Bratu l-a lăsat rezervă: “Dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană”

Fundaşul central a debutat la naţionala U-21 a României în confruntarea cu selecţionata similară a Georgiei. După meci a izbucnit un scandal între selecţionerul Florin Bratu şi impresarul lui Drăguşin, Florin Manea.

Totul a pornit după ce fundaşul central a fost lăsat rezervă, fiind introdus pe teren în minutul 82: “Un copil care joacă la nivelul ăsta, pe care Pirlo riscă să-l bage în teren, Sampdoria îl ia un an împrumut, fără opțiune de cumpărare, toți cred în el, dar noi știm mai bine.

ADVERTISEMENT

Românii știu extraordinar de bine. Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc”, a izbucnit Manea.

Drăguşin a refuzat convocarea la tineret în luna octombrie! A vrut să se acomodeze mai rapid la Sampdoria

La următoarea acţiune a tineretului, în luna octombrie a anului trecut, Radu Drăguşin a anunţat că nu se va prezenta. Motivul este faptul că fotbalistul a vrut să rămână la noua sa echipă de club, Sampdoria, pentru a se acomoda.

La începutul anului 2022, Drăguşin a-a transferat la Salernitana, acolo unde are evoluţii din ce în ce mai bune. Gazzetta dello Sport i-a acordat una dintre cele mai mari note la finalul meciului cu AC Milan, încheiat 2-2. El a primit 6,5 din partea italienilor, doar doi coechipieri fiind mai bine notaţi.

Edi Iordănescu a plecat în Italia pentru a-i urmări pe “tricolori”

Edi Iordănescu a plecat în Italia pentru a-i urmări pe “tricolori”. El va sta o săptămână în Peninsulă, unde va asista la şase meciuri şi la mai multe antrenamente ale echipelor. Printre jucătorii români urmăriţi sunt: Vlad Chiricheş, Răzvan Marin, Dennis Man, George Puşcaş, Marius Marin sau Valentin Mihăilă.

Selecţionerul nu va asista la niciun meci al Salernitanei însă este posibil să profite de această deplasare pentru a discuta şi cu Radu Drăguşin despre posibila convocare pentru meciurile din luna martie.

  • 20 de ani are Radu Drăguşin
  • 3.500.000 de euro este cota e piaţă a fundaşului 
ADVERTISEMENT