Sport

Radu Drăguşin, încurajat de colegii de la Tottenham înainte de EURO 2024: “Multă baftă, frate!”

Radu Drăguşin a primit mesaje de încurajare din partea colegilor de la Tottenham, chiar înainte de debutul echipei naționale de la EURO 2024, contra Ucrainei.
17.06.2024 | 09:55
Radu Dragusin incurajat de colegii de la Tottenham inainte de EURO 2024 Multa bafta frate
Radu Drăgușin, mesaje de încurajare din partea colegilor de la Tottenham
ADVERTISEMENT

Tottenham Hostpur l-a adus pe fundașul central român în urmă cu câteva luni, dar nu i-a oferit minutele astepate. Radu Drăguşin speră că după turneul final, evoluțiile sale să fie apreciate de englezi și să bifeze mai multe meciuri.

Încurajări, înainte de debutul la EURO

Drăguşin, cel mai valoros fotbalist român, cu o cotă de 25 de milioane de EURO, a primit mesaje din partea colegilor. Fundașul central care a făcut pasul de la Genoa la Tottenham în iarnă a avut o perioadă de acomodare mulțumitoare.

ADVERTISEMENT

„Dragonul“ a postat o fotografie pe propriul cont de Instagram, unde a primit comentarii de la colegii lui. Fotbaliști precum Heung Min Son i-au oferit un gând bun lui Drăguşin, cu o zi înainte de meciul cu Ucraina.

Sud-coreeanul i-a transmis lui Drăguşin: “Hai, băiete!”, alături de Brennan Johnson, fotbalistul galez. Galezul i-a comentat și el la postare lui Drăguşin, spunând: „Multă baftă, frate!“, fiind apreciat de fanii englezilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar și colegul pe post al lui Drăguşin i-a oferit un mesaj de încurajare, dar sub formă de emoji. Olandezul a postat un emoticon cu un dragon, deja celebru în postările englezilor cu Drăguşin.

Programul României la EURO

Echipa națională debutează contra unei selecționate a Ucrainei cu numeroase vedete convocate la turneul final. Meciul va avea loc mâine, 17 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul Allianz Arena din Munchen.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Belgia contează pentru etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul European din Germania. Programat pe 22 iunie, de la ora 22:00, meciul va fi unul greu, sub privirile românilor din Koln.

Ultima etapă aduce și meciul cu Slovacia, un adversar mult mai echilibrat pentru echipa națională. Partida va avea loc pe data de 26 iunie, de la ora 19:00, atunci când „tricolorii“ vor afla dacă au ieșit din grupe sau nu.

ADVERTISEMENT

În cazul în care „tricolorii“ vor ieși din grupe, aceștia își vor prelungi șederea în Germania, la Wurzburg. Chiar astăzi, 16 iunie, „tricolorii“ s-au deplasat din locul cantonamentului către Munchen, cu trenul.

ADVERTISEMENT