Sport

Radu Drăgușin, la un pas să plece de la Juventus! Va fi coleg cu un alt român în Serie A

Una dintre marile speranțe din Serie A, Radu Drăgușin este pe punctul de a pleca de la Juventus din cauza concurenței uriașe.
24.08.2021 | 10:52
Radu Dragusin la un pas sa plece de la Juventus Va fi coleg cu un alt roman in Serie A
ADVERTISEMENT

Deși a avut mai multe oferte interesante, până la urmă românul a acceptat oferta ”Bătrânei Doamne” și și-a prelungit angajamentul până în 2025.

Internaționalul de tineret este unul dintre cele mai mari tinere talente din fotbalul mondial, el fiind printre cei 100 de fotbaliști nominalizați pentru premiul ”Golden Boy”.

ADVERTISEMENT

Juventus se desparte de Radu Drăgușin

Juventus are jucători de mare calitate pe linia de fund, iar acest lucru nu-i permite lui Radu Drăgușin să joace prea mult și în aceste condiții românul de 19 ani va fi cedat pentru a avea cât mai multe jocuri în picioare.

Site-ul calciomercato.com scrie că Drăgușin este foarte aproape de a ajunge la Cagliari sub formă de împrumut și va fi coleg cu un alt român, mijlocașul Răzvan Marin. Sarzii tratează de mai mult timp transferul internaționalului românde tineret.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, mutarea urmează să se oficializeze în foarte scurt timp. Radu Drăgușin va fi împrumutat la Cagliari pentru următoarele două sezoane. Sarzii vor putea să-l cumpere definitiv la finalul împrumutului, dar Juve va păstra o opțiune de răscumpărare.

Concurență prea mare pentru Drăgușin la Juventus

Jurnaliștii italieni au anunțat de mai mult timp că viitorul apropiat al lui Radu Drăgușin nu poate fi legat de Juventus Torino, deoarece antrenorul Massimiliano Allegri are prea mulți fundași centrali de calitate în lot.

ADVERTISEMENT

În acest moment, în lotul torinezilor se află, pe lângă Drăgușin, veteranii Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, olandezul Matthijs de Ligt, turcul Merih Demiral și Daniele Rugani, revenit după împrumutul la Cagliari.

Italienii sunt convinși de faptul că Bonucci, Chiellini și De Ligt vor duce greul în defensiva lui Juventus, urmând ca al patrulea fundaș care va rămâne se va alege dintre ceilalți trei în funcție de interesele clubului.

ADVERTISEMENT

Cum a fost sezonul lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a fost unul dintre tinerii jucători pe care Andrea Pirlo i-a promovat la prima echipă în sezonul precedent și cărora le-a acordat mai multe minute de joc, pentru a se familiariza cu ce înseamnă un club ca Juventus.

Fostul tehnician al ”Bătrânei Doamne” l-a debutat pe fundașul român în Champions League, chiar într-un meci împotriva lui Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu.

De atunci, la echipa mare, Radu Drăgușin a mai prins două meciuri în Cupa Italiei și câteva minute dintr-un meci de Serie A, în rest a mai evoluat pentru echipa U23 a clubului, reușind să înscrie un gol.

ADVERTISEMENT