Sport

Radu Drăgușin, monedă de schimb pentru starul Italiei de la Euro 2020! Ce ofertă pregătește Juve

Juventus a pus ochii pe noul star al Italiei de la Euro 2020 și este pregătită să-l trimită la schimb pe Radu Drăgușin.
19.06.2021 | 22:51
Radu Dragusin moneda de schimb pentru starul Italiei de la Euro 2020 Ce oferta pregateste Juve
ADVERTISEMENT

Deși a avut mai multe oferte interesante, până la urmă românul a acceptat oferta ”Bătrânei Doamne” și  și-a prelungit angajamentul până în 2025.

Internaționalul de tineret este unul dintre cele mai mari tinere talente din fotbalul mondial, el fiind printre cei 100 de fotbaliști nominalizați pentru premiul ”Golden Boy”.

ADVERTISEMENT

Juventus îl dă la schimb pe Radu Drăgușin pentru starul Italiei la Euro 2020

Deși primește tot mai multe aprecieri, Radu Drăgușin este pe cale să plece de la Juventus Torino, care vrea să-l dea ca monedă de schimb pentru noul star al naționalei Italiei de la Euro 2020, mijlocașul Manuel Locatelli de la Sassuolo.

Conform site-ului goal.com, noul antrenor al ”Bătrânei Doamne”, Massimiliano Allegri, îl dorește insistent pe jucătorul de la Sassuolo și pentru asta este dispus să renunțe la internaționalul român, care ar ajunge coleg cu Vlad Chiricheș. În plus, torinezii vor mai plăti și 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptul că Drăgușin este extrem de apreciat la Juventus, conducătorii clubului și-au dat seama că este destul de greu ca românul să se impună în fața unor jucători de top precum Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Matthijs De Ligt sau Merih Demiral.

Locatelli nu e cu gândul la transfer

Oficialii lui Sassuolo au înțeles repede că au în curte un adevărat giuvaier și nu se grăbesc să negocieze o vânzare a lui Manuel Locatelli, mai ales că acesta a devenit titular incontestabil în naționala Italiei și a reușit un meci perfect în fața Elveției, în care a marcat de două ori.

ADVERTISEMENT

Inițial, prețul fixat de Sassuolo pentru jucătorul său era de 40 de milioane de euro, dar prestațiile excelente ale jucătorului la Euro 2020 și interesul mai multor cluburi din Premier League ar putea să-i oblige pe cei de la Juventus să ridice oferta.

Manuel Locatelli a afirmat că nu îi stă gândul la un transfer în acest moment și vrea să se concentreze doar pe prestațiile de la Euro 2020: ”Zvonurile despre un transfer sunt doar vorbe. Voi decide după Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Este o competiție atât de importantă de jucat și eu sunt concentrat doar pe acest lucru. Mă gândesc doar la ceea ce am de făcut pe teren, la lucrurile reale, orice altceva este doar bârfă, este inutil să vorbim despre asta”.

Pirlo l-a debutat pe Drăgușin la Juventus

În ceea ce-l privește pe Radu Drăgușin, o plecare a sa de la Juventus Torino în această vară a mai fost vehiculată. Presa italiană a scris despre faptul că el ar putea ajunge sub formă de împrumut la Genoa și chiar la Cagliari, unde ar fi coleg cu Răzvan Marin.

Radu Drăgușin a fost debutat de Andrea Pirlo la echipa mare a lui Juventus, însă nu a prins prezențe constante pentru „Bătrâna Doamnă”. Totuși, fundașul român are deja patru meciuri jucate pentru torinezi, dintre care unul în grupele UEFA Champions League, două în Coppa Italia și unul în Serie A.

ADVERTISEMENT