ADVERTISEMENT
Fotbal international

Radu Drăgușin, pe picior de plecare. Starul în schimbul căruia vrea să-l cedeze Juventus

Autor: Bogdan Solomon | 27.04.2021 | 13:20
Radu Drăgușin, pe picior de plecare. Starul în schimbul căruia vrea să-l cedeze Juventus
Radu Drăgușin. Sursa foto: hepta.ro

Deși contractul semnat recent, după luni întregi de speculații și incertitudini, expiră abia în vara lui 2025, Radu Drăgușin ar putea să părăsească prima ligă italiană. Asta pentru că Juventus vrea cu orice preț să-și betoneze apărarea și a pus ochii pe un star argentinian.

ADVERTISEMENT

Potrivit Calciomercatoweb.it, campioana en-titre ar fi dispusă să-l cedeze pe tânărul fundaș român în schimbul lui Nicolas Tagliafico, legitimat în momentul de față la Ajax Amsterdam, unde au mai evoluat Bogdan Lobonț, Cristi Chivu și, până mai ieri, Răzvan Marin.

Dacă Drăgușin va accepta să îmbrace tricoul „lăncierilor” din sezonul viitor, prețul cerut de aceștia pentru apărătorul sud-american, 40 de milioane de euro, se va reduce automat la jumătate.

Radu Drăgușin, aproape de Ajax. Juventus vrea să-l ofere la schimb cu Tagliafico

Nicolas Tagliafico evoluează pe postul de fundaș stânga, a bifat până acum nu mai puțin de 28 de selecții în naționala Argentinei și se află sub contract cu Ajax până în vara lui 2023.

ADVERTISEMENT

Juventus a demarat deja negocierile pentru un eventual transfer și consideră că trimiterea lui Radu Drăgușin în Olanda îi conferă un avantaj real în fața rivalei Inter Milano, interesată la rândul ei de serviciile fundașului sud-american.

Românul a fost remarcat de Antonio Di Natale: „Valoarea este incontestabilă”

Achiziționat în 2018, de la Regal Sport, Radu Drăgușin și-a făcut deja debutul la echipa de seniori a lui Juventus, după mai multe luni în care a fost în vederile antrenorului Andrea Pirlo.

De altfel, evoluțiile sale în tricoul „Bătrânei Doamne” au stârnit admirația unuia dintre cei mai mari jucători italieni ai ultimelor două decenii. Este vorba despre Antonio Di Natale, care a catalogat formația secundă a torinezilor drept un adevărat „rezervor de talente”.

ADVERTISEMENT

Valoarea bianconerilor este incontestabilă, sunt un adevărat rezervor de talente pentru prima echipă antrenată de Andrea Pirlo, care extrage din acest grup, des și de bunăvoie, jucători precum Drăgușin și Fagioli, care sunt în permanent pe lângă jucătorii mare.

Juventus U23 are calitate, alternează talentul cu multă viteză și fizicitate, sunt tineri, au prospețime”, a declarat actualul antrenor al lui Carrarese.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!