Sport

Radu Drăguşin, prezentat oficial la Genoa. Juventus a dezvăluit suma reală de transfer. Video

Radu Drăgușin (20 de ani) este oficial fotbalistul celor de la Genoa. Fundașul a plecat definitiv de la Juventus, agentul său dezvăluind motivul pentru care a ales să joace în Serie B.
14.07.2022 | 20:06
Radu Dragusin prezentat oficial la Genoa Juventus a dezvaluit suma reala de transfer Video
Radu Drăgușin a fost prezentat la Genoa. FOTO: site Genoa
ADVERTISEMENT

Genoa, echipă care a retrogradat după ce a terminat pe locul 19 în Serie A, a oficializat transferul lui Radu Drăgușin, de la Juventus. În sens invers, către „Bătrâna Doamnă”, a mers fundașul stânga Andrea Cambiaso (22 de ani).

Radu Drăgușin, prezentat oficial la Genoa. De ce a ales fundașul să joace în Serie B

Juventus a plătit o sumă importantă de bani și l-a cedat pe Radu Drăgușin pentru a îl achiziționa de la Genoa pe Andrea Cambiaso. Stoperul român a semnat cu „grifonii” un contract valabil pe patru sezoane.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mulțumit de transfer, datorită planului pe care l-am văzut aici, a oamenilor. Am văzut exact, acum, cine sunt cei care conduc destinele celor de la Genoa. Oameni care conduc cinci cluburi, printre care Standard, FC Paris, care au 25% din acțiunile Sevillei.

A contat faptul că l-au dorit incredibil de mult. De aceea l-au și așteptat o lună și jumătate. Noi, la început, am fost un pic sceptici, dar când am văzut proiectul … Genoa este o echipă de tradiție, cu foarte mulți fani. Pentru Radu, din acest moment doar acești fani vor conta.

ADVERTISEMENT

Un contract foarte bun, pe patru ani. Șanse foarte mari să joace titular. Normal, depinde de el, dar antrenorul, directorul sportiv și patronul au fost foarte încântați de caracterul lui.

Directorul sportiv care a fost la Hamburg, îl urmărește de multă vreme. A vrut să-l ia şi la Vitesse, sezonul trecut. Anul acesta a existat un interes de la Vitesse, dar Juventus a zis nu. Genoa a plătit bani pentru el.

ADVERTISEMENT

S-a apucat de treabă, a trecut cu bine vizita medicală și abia așteaptă să joace, să ia contact cu stadionul, cu fanii”, a declarat Florin Manea, la Digi Sport.

Câți bani a plătit Juventus în afacerea în care a fost implicat Drăgușin

Șefii lui Juventus au dezvăluit, în sfârșit, printr-un comunicat oficial, care este adevărata sumă pentru care s-a realizat transferul lui Andrea Cambiaso la Torino. Pe lângă cederea lui Radu Drăgușin pe Luigi Ferraris Stadium, „Bătrâna Doamnă” a plătit și 5,5 milioane de euro, plus bonusuri în valoare de 1,8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a efectuat deja primul antrenament al său la Genoa, dar numai după ce a avut parte de o prezentare specială. Drăgușin este protagonistul unui clip în care le răspunde la telefon șefilor de la Genoa cu mesajul „Ne vedem la teren!”.

  • 4 sezoane va juca Radu Drăgușin pe Stadio Comunale Luigi Ferraris, conform noului său contract cu Genoa
  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a fundașului central în vârstă de 20 de ani
ADVERTISEMENT