Fotbal international

Radu Drăgușin putea ajunge la Chelsea. Ce se va întâmpla din iarnă: „Este o formalitate”

07.12.2020 | 14:32
Radu Dragusin putea ajunge la Chelsea Ce se va intampla din iarna Este o formalitate
ADVERTISEMENT

Juventus vrea să-i propună lui Radu Drăgușin un nou contract. Florin Manea, impresarul fotbalistului, a dezvăluit că nu se pune problema ca fundașul să nu rămână la Torino. 

Radu Drăgușin (18 ani) a atras atenția jurnaliștilor din Italia, după ce a jucat primul meci pentru prima formație a lui Juventus  în partida cu Dinamo Kiev (3-0), din Liga Campionilor. Ziariștii din Italia scriu că Juventus s-a grăbit să-i pună pe masă tânărului apărător din România un nou contract.

ADVERTISEMENT

Actuala înțelegere se va termina în vara anului următor, iar impresarul Florin Manea le-a spus ziariștilor din Italia că jucătorul pe care îl reprezintă va rămâne la echipa din Torino.

Florin Manea a anunțat ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin: „E doar o formalitate”

Impresarul Florin Manea a povestit cum a ajuns Radu Drăgușin la Juventus și de ce a ales campioana Italiei în detrimentul englezilor de la Chelsea.

ADVERTISEMENT

“Radu a impresionat pe toată lumea și a atras interes din partea multor cluburi. M-a intrebat unde poate deveni un fundaș central mare. I-am răspuns și probabil de asta a ales Juventus, deși îl dorea și Chelsea. De atunci, a bagat capul în pământ și a muncit. Muncă, transpirație, alimentație, e un profesionist. Ajunge cu două ore mai devreme decât ceilalți la antrenamente, trage la sală între timp.

Îl are ca model pe Cristiano Ronaldo, un atlet desăvârșit. Nici nu ne-a trecut prin cap să plece de la Juventus, deci semnarea unui nou acord nu va fi o problemă, e o formalitate. Viitorul lui e aici. Acum trei ani se uita la Cristiano Ronaldo la TV, iar acum joacă alături de el. Visele devin realitate, uneori, a spus Florin Manea, potrivit Tuttomercatoweb.

ADVERTISEMENT

Tânărul apărător din România a avut o prestație bună, iar jurnaliștii italieni au notat azi că Juventus Torino îi va prelungi înțelegerea, care se termină pe 30 iunie 2021. Jurnaliștii de la Tuttosport scriu că Juventus îi va propune românului un nou contract în prima lună a lui 2021, după ce jucătorul român a confirmat încrederea pe care antrenorul campioanei Italiei i-a dat-o.

Drăgușin va fi cel de-al cincilea apărător central din lotul celor de la Juventus Torino și va fi plătit cu un salariu de debutant în campionatul Italiei: mai puțin de 1 milion de euro, dar mai mult de 500.000 de euro. De Ligt, Demiral, Bonucci și Chiellini sunt ceilalți patru fundași centrali ai campioanei Italiei.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a jucat primul meci pentru Juventus

Drăgușin a fost rezervă neutilizată în jocurile cu Lazio, Cagliari, Ferencvaros și Benevento. Fotbalistul din România a debutat contra formației lui Mircea Lucescu.

21 de minute a evoluat pe postul de fundaș central în jocul cu Dinamo Kiev împreună cu olandezul Matthijs de Ligt. Jucătorul român a avut cifre bune la primul meci pentru Juventus.

Drăgușin a atins de 27 de ori balonul și a dat 25 de pase precise. El a avut un procent de reușită aproape perfect (96%). Jucătorul român putea ajunge la FCSB sau Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT