Sport

Radu Drăgușin, criticat după prestația din Inter – Salernitana 5-0. Ce note a primit fundașul român

Fundașul român a avut o prestație modestă în meciul pierdut de Salernitana, în deplasare, cu Inter Milano, 0-5 în etapa a 28-a din Serie A, fiind criticat dur de ziarele din peninsulă.
05.03.2022 | 08:53
Radu Dragusin criticat dupa prestatia din Inter  Salernitana 50 Ce note a primit fundasul roman
Radu Drăgușin l-a scăpat de 2 ori din marcaj pe Lautaro Martinez, care a înscris de fiecare dată. În schimb, Edin Dzeko nu a mișcat în fața românului. Sursa foto: gazzetta.it
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost integralist în Inter Milano – Salernitana 5-0, din etapa a 27-a din Serie A, dar prestația lui a fost una foarte modestă, primind note mici din partea publicațiilor italiene.

Radu Drăgușin a fost criticat de ziarele din Italia pentru prestașia cu Inter Milano

Fundașul român Radu Drăgușin a fost integralist în meciul jucat în deplasare de Salernitana, cu Inter Milano, în etapa a 27-a din Serie A, și pierdut de echipa lui cu 5-0.

ADVERTISEMENT

Românul a avut misiunea să-l oprească pe Lautaro Martinez din drumul spre gol, dar nu s-a achitat de sarcină. Prima dată s-a întâmplat în minutul 22, când atacantul argentinian i-a luat fața românului și a șutat la colțul lung, deschizând scorul.

În repriza a doua, Martinez a primit o pasă în careu de la Edin Dzeko și a șutat din prima, înscriind pentru 3-0, deși era talonat de fundașul român.

ADVERTISEMENT

A fost seara lui Lautaro Martinez, care a mai în scris o dată. El a dus scorul la 2-0, în minutul 40, cu un șut pe jos, lângă bară, fază la care Radu Drăgușin îl marca pe celălalt atacant al lui Inter Milano, Dzeko.

Celelalte două goluri ale gazdelor au fost marcate de Dzeko, în minutele 64 și 69.

Radu Drăgușin nu a primit note de trecere din partea publicațiilor italiene

Fundașul român a fost criticat pentru evoluția lui de vineri seară. „Un alt joc slab pentru fundașul central al Salernitanei, vândut de Sampdoria fără mari regrete.

ADVERTISEMENT

Azi a fost mereu în afara jocului. Lautaro Martinez l-a scăpat din marcaj de fiecare dată și a realizat un hattrick, după mai multe luni de absență pe lista marcatorilor”, a scris tuttomercatoweb.com, care l-a notat pe român cu 4,5.

La rândul lor, jurnaliștii de la gazzetta.it au scris că Radu Drăgușin a „suferit permanent” în meciul cu Inter Milano, primind nota 4.

ADVERTISEMENT

Interesant este că Lautaro Martinez nu a mai marcat în campionat din 17 decembrie 2021, tot la un meci cu Salernitana, câștigat de Inter cu același scor. Atunci, atacantul argentinian a înscris o singură dată, în minutul 77, când a dus scorul la 4-0.

Prestația modestă a lui Radu Drăgușin vine la câteva ore după ce a fost convocat, în premieră, la naționala de seniori a României.

ADVERTISEMENT