Fotbal international

Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus! Cât va rămâne la campioana Italiei

09.04.2021 | 18:58
Radu Dragusin sia prelungit contractul cu Juventus Cat va ramane la campioana Italiei
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus Torino. Fundaşul central în vârstă de 19 ani a semnat o înţelegere valabilă până în vara anului 2025. El se află la Juventus din anul 2018. 

Este doar al doilea jucător din istoria României care este legitimat la Juventus Torino. Celălalt este Adrian Mutu, antrenorul lui Radu Drăguşin de la naţionala U-21 a României la Campionatul European de Tineret.

ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus! Regal Bucureşti a încasat 250.000 de euro

Impresarul Florin Manea este cel care l-a dus pe Radu Drăguşin la Juventus în vara anului 2018. Clubul Regal Bucureşti a încasat 250.000 de euro în schimbul fotbalistului român, care acum a prelungit cu echipa din Serie A.

“În principiu, totul este stabilit. Aşteptăm revenirea lui Radu de la turneul final pentru a finaliza lucrurile.E de trei ani la Juventus, este adevărat că avea oferte şi de la alte echipe, poate mai bănoase, dar de la Juve la Cristal Palace este mai simplu să mergi decât invers. Toată lumea va fi foarte mulţumită, vă asigur”, spunea impresarul în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Caracterizare specială a celor de la Juventus: “Radu Drăguşin şi-a pus semnătura pe un viitor care va fi vopsit în alb şi negru”

Cei de la Juventus i-au făcut o caracterizare frumoasă lui Radu Drăguşin după ce acesta a semnat noul contract spunând că puterea, rezistenţa şi personalitatea fotbalistului sunt doar trei caracteristici care l-au făcut să crească exponenţial în ultimii ani:

“Este o aventură care a început în vara anului 2018. Radu Drăguşin, născut în 2002, avea doar 16 ani când Juventus l-a luat în echipă. După un sezon, a făcut saltul de la U-17 la echipa Primavera, antrenată de Zauli. 

ADVERTISEMENT

Apoi a venit saltul definitiv în lumea profesioniştilor, echipa U-23, înainte de cel mai mare pas din carieră: debutul în prima echipă. Astăzi, Radu Drăguşin şi-a pus semnătura pe un viitor care va fi vopsit în alb şi negru, după ce şi-a reînnoit contractul până la 30 iunie 2025. 

“Felicitări, Radu! Ne vedem pe teren”

Puterea, rezistenţa şi personalitatea sa sunt doar trei dintre caracteristicile care i-au permis lui Radu Drăguşin să crească exponenţial în ultimele sezoane. De la venirea lui la Juventus, în sezonul 2018/2019, drumul său a fost în continuă urcare. 

ADVERTISEMENT

De la Under 17 până la prima echipă, trecând prin Primavera şi U-23 în mai puţin de doi ani. Debutul său în prima echipă, în meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor, la 18 ani, ne dă o idee despre cât de mult crede Juventus în el. Călătoria lui Drăguşin continuă alături de Juve. Felicitări, Radu! Ne vedem pe teren”, se arată în comunicatul italienilor.

ADVERTISEMENT