Sport

Radu Drăgușin, taxat după ce a refuzat selecția la România U21: „E sfătuit prost!”

Radu Drăgușin a fost taxat după ce a refuzat selecția la reprezentativa U21 a României.
01.10.2021 | 21:55
Radu Dragusin taxat dupa ce a refuzat selectia la Romania U21 E sfatuit prost
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin consideră că Radu Drăgușin este prost sfătuit de anturajul său de a refuza selecția la meciurile României U21, spunând că tânărul fundaș a fost ajutat de „tricolori” în trecut.

Și Iulian Miu a intervenit în discuție spunând că atunci când el era convocat la România U21, se bucura și dacă prindea 3 minute pe finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, taxat după ce a refuzat selecția la România U21

Andrei Vochin și Iulian Miu l-au taxat pe Radu Drăgușin pentru refuzul său de a participa la acțiunile României U21, acolo unde a fost selecționat de Florin Bratu:

„„Cred că e sfătuit prost. Înțeleg integrarea la noul club, am mai văzut. Numai că, în acele tipuri de situații, aveai un alt tip de relație cu selecționerul.

ADVERTISEMENT

Să ne amintim că în trecut Radu Drăgușin a avut un meci slab pentru România, ok nu îl ceartă nimeni, se mai întâmplă. Dar dacă noi nu l-am certat, nu ne-am supărat atunci pe el, cred că nici el nu ar fi trebuit să se supere așa pe noi acum, că poate greșim sau am greșit și noi.

Diferența dintre acum și atunci e că el nu era înconjurat de unele persoane, unele persoane care nici nu știau cine este Radu Drăgușin pe vremea aceea”, a spus Andrei Vochin, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Din informațiile pe care le am, nu s-au schimbat multe odată cu intrarea pe lista roșie. Există o procedură, prin care Federația Germană trimite o scrisoare către DSP-ul lor, pe care îi anunță că este vorba despre un meci internațional.

Oamenii care nu sunt vaccinați trebuie să se testeze, în rest ești într-o carantină sportivă, adică stai în hotel și ieși pentru antrenamente și meci”, a mai spus Andrei Vochin în legătură cu meciul României din Germania, România fiind trecută pe lista roșie, din cauza evoluției ascendente a cazurilor de COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal!”

Iulian Miu a comentat și el absența lui Radu Drăgușin de la naționala de tineret spunând că nu i se pare normal să o refuze, dacă motivul real nu este acomodarea la Sampdoria, ci disputa dintre impresarul său și selecționerul Florin Bratu:

„Dacă nu vine la echipa națională din cauza cerții impresarului cu selecționerul, nu mi se pare normal. Eu și dacă jucam 3 minute la U21 eram fericit.

Veneam de la Steaua, jucam și eu prin Champions League, prin Cupa UEFA. Eu cred că echipa națională avea nevoie de el, pentru că e un jucător valoros”.

ADVERTISEMENT