Fotbal international

Radu Drăguşin, titular în Verona – Juventus?! Anunțul lui Andrea Pirlo: „Este clar o opțiune!”

26.02.2021 | 18:25
Radu Dragusin titular in Verona  Juventus Anuntul lui Andrea Pirlo Este clar o optiune
ADVERTISEMENT

Juventus va juca sâmbătă, 27 februarie, pe terenul formației Verona, iar absența brazilianului Danilo ar putea fi suplinită de Andrea Pirlo cu ajutorul lui Radu Drăgușin.

Fundașul român în vârstă de 18 ani se află în negocieri cu oficialii de pe Juventus Stadium și ar putea primi un imbold chiar sâmbătă, când Andrea Pirlo ia în calcul să îl folosească titular.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia anunțase deja că posibilitatea utilizării lui Drăgușin în locul brazilianului care a fost și la Real Madrid și Manchester City este una firească pentru Pirlo, mai ales în lipsa veteranilor Chiellini și Bonucci.

Radu Drăguşin, titular în Verona – Juventus?! Ar putea juca fundaș dreapta

Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, a reușit să redreseze echipa în campionat și se poate apropia la doar cinci puncte de liderul Inter Milano, dacă își câștigă meciul restant.

ADVERTISEMENT

O oportunitate excelentă pentru bianconeri de a se apropia de liderul antrenat de Antonio Conte este să câștige meciul de la Verona, formație aflată într-o formă oscilantă.

Presa din Peninsulă a dezvăluit că suspendarea brazilianului Danilo îi creează o mare problemă lui Andrea Pirlo. Fostul mijlocaș are parte de un coșmar din punct de vedere al absențelor.

ADVERTISEMENT

El nu se poate baza nici pe Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci și Juan Cuadrado, care ar fi putut fi folosiți în linia defensivă. De asemenea, lipsesc Arthur, Paulo Dybala și Alvaro Morata.

În aceste condiții, opțiunea de a-l utiliza pe Radu Drăgușin este una considerată firească de Pirlo, după ce fusese deja anunțată și de presa italiană. Antrenorul lui Juventus a confirmat planul de a-l folosi pe fundaș.

ADVERTISEMENT

„Radu Drăgușin reprezintă o opțiune certă pentru a fi folosit în apărare. S-ar putea să joace titular cu Verona. Sunt concentrat pe cei care sunt apți de joc, pe ei vreau să îi văd la lucru.

Nu vorbesc despre cei care nu pot juca. Aș putea să intru și eu, sunt în formă, dar nu am drept de joc”, a declarat Andrea Pirlo înaintea meciului, citat de Gazzetta Dello Sport.

ADVERTISEMENT