Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Radu Drăguşin, titular la Tottenham după evoluţiile excelente de la Euro 2024? “S-a creat o manie cu el! Sunt mulţi copii care au un idol corect”. Exclusiv

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai buni fundaşi de la Euro 2024. Impresarul Florin Manea e sigur că din sezonul viitor poate deveni titular incontestabil la Tottenham.
30.06.2024 | 11:26
Radu Dragusin titular la Tottenham dupa evolutiile excelente de la Euro 2024 Sa creat o manie cu el Sunt multi copii care au un idol corect Exclusiv
Radu Drăguşin, titular la Tottenham după evoluţiile excelente de la Euro 2024? "S-a creat o manie cu el! Sunt mulţi copii care au un idol corect". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a câştigat grupa E de la Campionatul European din 2024. Radu Drăguşin a fost printre cei mai buni jucători din naţionala României, fiind inclus de spanioli în echipa ideală din faza grupelor.

Radu Drăguşin, titular la Tottenham după evoluţiile excelente de la Euro 2024? “S-a creat o manie cu el!”

Impresarul fotbalistului, Florin Manea, a vorbit pentru FANATIK despre prestaţia foarte bună a lui Drăguşin de la Euro 2024, spunând că are mari şanse de a fi titular la Tottenham începând cu sezonul viitor:

ADVERTISEMENT

“Înseamnă enorm această evoluţie de la Euro 2024, mai ales că sunt pentru ţara lui. S-a creat o manie cu el. Sunt mulţi copii care au un idol corect, un idol care e umil, român 100%, profesionist.

Merită tot ce i se întâmplă. Îl vor ajuta. A fost în echipa turneului, văd şi echipa lui de club apreciază evoluţiile lui. El este pe drumul spre succes, să reuşească.  Asta îşi doreşte cel mai tare, să reuşească la Tottenham.

ADVERTISEMENT

Să fie titular. Dar pentru asta muncim şi suntem dispuşi să facem asta. Nu dăm bir cu fugiţii. Şi eu zic la fel (n.r. că va fi titular în noul sezon din Premier League).

Sperăm să fie totul în regulă. Să fie sănătos şi nu cred că va fi nicio problemă. La cât se dăruieşte el, la cât munceşte. N-are cum să nu reuşească”, a spus Florin Manea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Florin Manea, optimist că putem elimina Olanda: “Ori la penalty-uri, ori cu un 1-0”

România va juca în optimile de finală de la Euro 2024 cu Olanda. Florin Manea are încredere că “tricolorii” pot să îi elimine pe batavi şi prevede un meci strâns, care e posibil să se încheie după executarea loviturilor de departajare:

“Este un meci greu cu Olanda, dar nimic nu-i imposibil. Am văzut atâta unitate şi dorinţă de luptă a jucătorilor noştri încât îmi dă speranţa că putem să facem o surpriză. Normal, ei sunt favoriţi, dar mergem şi ne luptăm. 

ADVERTISEMENT

Eu cred că putem să ne calificăm. Ori la penalty-uri, ori cu un 1-0. Cred că va fi un scor strâns”, a spus Manea pentru FANATIK.

România – Olanda din optimile Euro 2024 se joacă marţi, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen. Învingătoarea din acest duel va întâlni în sferturile de finală Austria şi Turcia.

ADVERTISEMENT
1,80 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” în partida România - Olanda de la EURO 2024