Life

Radu Itu a luat măsuri drastice înainte de plecarea la Survivor România 2022: ”Am și slăbit”

Înainte de plecarea la ”Survivor România 2022”, Radu Itu, unul dintre ”Faimoși”, a luat măsuri drastice. Pălărierul vrea să facă o figură bună în Republica Dominică, motiv pentru care s-a antrenat intens.
07.01.2022 | 11:37
Radu Itu a luat masuri drastice inainte de plecarea la Survivor Romania 2022 Am si slabit
ADVERTISEMENT

Mai sunt doar câteva zile până când fanii emisiunii ”Survivor România” vor putea vedea sezonul anului 2022, la Pro TV. Din 16 ianuarie, ”Faimoșii” și ”Războinicii” se vor duela pe traseele din Republica Dominicană.

Până atunci însă mai au puțin timp la dispoziție să se pregătească, lucru pe care-l face și Radu Itu. Pălărierul face parte din echipa roșie (n.r. Faimoșii) alături de alte 11 vedete din România.

ADVERTISEMENT

Radu Itu se pregătește intens pentru ”Survivor România 2022”

Iar recent a dezvăluit în cadrul unui interviu cum se pregătește pentru plecarea în Republica Dominicană, menționând și ce îl sperie, dar și cui îi va simți lipsa cât timp se va lupta pentru marele premiul acordat la finalul competiției ”Survivor România 2022”.

Tânărul de 29 de ani, participant deja și la alte emisiuni sportive, precum ”Splash” și ”Ninja Worrior”, pasionat fiind de adrenalină și un stil de viață sănătos, spune că s-a pregătit intens pentru concursul de supraviețuire de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

”Mănânc o dată pe zi sau chiar deloc”

Conștient fiind că dieta alimentară i se va schimba brusc, pentru a nu avea un impact major asupra organismului, Radu Itu deja a renunțat la mesele copioase, înlocuindu-le cu multe antrenamente zilnice.

”Nu știu dacă am ceva care să mă sperie. Eu deja m-am antrenat. Mănânc o dată pe zi sau chiar deloc. De aia am și slăbit, eu eram mai îndesat puțin. Totuși, cred că foamea și lipsa telefonului”, a explicat Radu Itu pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta va duce dorul familiei

Fostul antrenor de fitnees recunoaște că doar două lucruri îl fac să tresare puțin atunci când se gândește că urmează să aibă parte de aventura vieții lui.

”Cred că traseele (n.r. vor fi dificile). În primul rând pentru că nu le cunosc, și în al doilea rând, clima”, a mai spus ”Faimosul”.

ADVERTISEMENT

Înainte de plecarea în competiția ”Survivor România 2022”, Radu Itu spune că se numără printre cei care vor duce dorul familiei și pasiunilor lui: motociclismul, fotografia și bungee jumping.

”O să duc dorul familiei, mele, iubitei mele, prietenilor, motocicletei și pălăriilor mele”, a concluzionat fostul model.

Detalii despre ”Survivor România 2022”

Pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, în Republica Dominicană alături de Radu Itu vor mai lupta în echipa ”Faimoșilor” de la ”Survivor România 2022” și: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu și Elena Chiriac.

Și în echipa ”Războinicilor” va concura pe traseele din concurs un nume cunoscut. Fosta concurentă a emisiunii ”Burlacul”, Alexandra Mucea, se alătura și ea proiectului de la Pro TV.

Tot cu postul din Pache Protopopescu va colabora și câștigătorul ”Survivor România 2021”. Zanni se va ocupa de partea de online a emisiunii.

”O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, ne-a spus, în exclusivitate, Zanni.

ADVERTISEMENT