Life

Radu Itu a vorbit despre cel mai dificil moment la Survivor România 2022: ”Îmi făceam griji”

Radu Itu (30 de ani) a făcut mai multe dezvăluiri despre experiența prin care a trecut la Survivor România 2022, de unde a fost eliminat destul de recent.
23.02.2022 | 16:03
Radu Itu a vorbit despre cel mai dificil moment la Survivor Romania 2022 Imi faceam griji
Radu Itu de la Survivor România 2022, despre competiție. Care a fost cel mai dificil moment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul Faimos din Republica Dominicană a vorbit despre cel mai dificil moment petrecut la filmările pentru reality show-ul moderat de Daniel Pavel.

Tânărul, care este de profesie pălărier și fondator al brandului „The Wild Hatter” (Pălărierul Sălbatic), a recunoscut care au fost cele mai neplăcute clipe din junglă.

ADVERTISEMENT

Așa cum au mărturisit mulți dintre foștii concurenți de la Survivor România și Radu Itu s-a confruntat cu foamea. Lipsa mâncării a fost dificilă pentru fostul Faimos.

Radu Itu de la Survivor România 2022, despre competiție. Care a fost cel mai dificil moment

Pe lângă faptul că nu a avut suficientă mâncare în Republica Dominicană, Radu Itu recunoaște că și-a făcut griji și din alte puncte de vedere. Primele săptămâni au fost extrem de grele.

ADVERTISEMENT

Un alt moment complicat pentru fostul concurent de la Pro TV a fost să stea sub același acoperiș cu alte persoane pe care, de altfel, nu le știa dinainte. În schimb, probele i s-au părut relativ ușoare.

„Cel mai dificil moment pe care l-am trăit în această competiție a fost în primele două-trei săptămâni, până s-au obișnuit organismul și mintea cu ceea ce presupune jocul, cu nemâncatul.

ADVERTISEMENT

Îmi făceam griji, aveam foarte multe gânduri în cap. Cred că aș putea sintetiza că nemâncatul și oamenii necunoscuți cu care am stat în tabără… au fost cele mai dificile aspecte.

Cel mai greu mi s-a părut nemâncatul. Probele nu mi s-au părut dificile deloc, dar pe fond de stres, nemâncat și așa mai departe păreau că sunt foarte dificile”, a mărturisit fostul Faimos de la Survivor România 2022 pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Imediat după eliminarea din competiția sportivă de la Pro TV, Radu Itu a recuperat lipsa mâncării, deși a fost avertizat să o ia ușor, cu porții mici pentru că stomacul său s-a micșorat destul de mult.

S-a balonat și a avut o stare de rău, dar nu a renunțat deloc să consume alimentele care i-au lipsit, în special dulciuri. În prezent, Radu Itu speră să ia în greutate pentru că a slăbit enorm.

Fostul Faimos de la Survivor România 2022 a dat jos 8 kilograme înainte de a zbura spre Republica Dominicană și alte 8 kilograme în timpul șederii în jungă.

ADVERTISEMENT